![]() |
Incinta Woofer..
1 Attachment(s)
Am si eu un dif Carpower Crb-25HQ... nu este de putere mare... dar pentru mine, nici nu imi trebuie mai mult daca stiu cum sa il folosesc.. Mai jos am si eu o schita data de cineva.. si as mai vrea si eu cateva pareri... daca este buna, sau daca ami trebuie sa mai retusez ceva la ea... Va multumesc..
Si cateva specificatii tehnice... Impedance (Z)4Ω Resonant frequency (fs)33Hz Max. frequency rangef3-300Hz Music power500WMAX Power rating (P)200WRMS SPL (1W/1m)85dB Suspension compl. (Cms)0.20mm/N Moving mass (Mms)116g Mech. Q factor (Qms)5.56 Electr. Q factor (Qes)0.49 Total Q factor (Qts)0.45 Equivalent volume (Vas)27 l DC resistance (Re) 3.3Ω Force factor (BxL) 14.6Tm Voice coil induct. (Le)2.2mH Voice coil diameter Ø 38mm Voice coil former aluminium Linear excursion (XMAX)±5mm Eff. cone area (Sd)315cm2 Magnet weight 2.3kg Weight 5.6kg |
Re: Incinta Woofer..
scooby , schita care o ai nu te ajuta prea mult deoarece nu ai dimensiunile portului , adica adncime si suprafata port , si grosimea materialului din care urmeaza a fi confectionata , ca sa iti poata calcula cineva incinta .
|
Quote:
|
Foloseste-ti schita ca dimenisuni interioare, am incercat sa nu-ti complic viata deci, boxa va fi cum ai facut in schita.
In concluzie, boxa 37 litrii cu reflex de 25 / 300 / 350 (adancime). |
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning