![]() |
How'bout this one ?
1 Attachment(s)
Nu-i cine stie ce, da` ie a mea :-)
|
arata frumos.. fara chstii inutile pe ea... imi plac jantele
|
Acum ca tot ne-ai trezit interesul.. spune-ne si noua niste detalii legate de motor, am fabricatie, km....
|
Quote:
John Smith da si tu niste detalii despre masina k sa existe totusi un potentzial subiect :)... Asa ne-ai pus poza si c vrei sa discutam? :) |
E cumva 16S? :twisted: :twisted: :twisted:
|
E Renault 19 asta sigur dar ce motor are?
|
S-o stapanesti sanatos ! Frumoasa masina ...de detalii nu te mai intreb ca au facut-o altii inaintea mea :lol:
|
Frumoasa masinuta sa o stapanesti sanatos ... detalii la motor ???
|
1st Va multumesc pentru urarile de bine :-)
2nd Detalii: Motorul are 1764cmc cu 16 supape cum l-a suspectat GTI. 135 de cai, cuplu 158Nn la 4250rpm. Cel care mi l-a vandut zicea ca are motorul Williams. Din cunostintele mele motoarele Williams sunt de 2l. Daca ma insel eu, iar fostul propietar are dreptate, masina are 150 de cai. Pe carte scrie ca motorul nu are serie, deci n-`am cum verifica se tip de motor este, dar cel mai probbabil e cel de 135 de cai...care imi este suficient pentru moment :-) Ce sa va mai zic...servo, piele, A/C...nu-i tocmai impresionanta, dar sunt indragostit de 19 de acum 11 ani cand a adus tatal meu primul nostru 19 si cand am avut posibilitatea sa-mi iau unul mai puternic (precedentul avea 75 de cai) l-am cumparat. Ma bucur ca va place, si daca vreti sa va mai spun si alte detalii, just ask :-) |
nice Renault :wink: :wink: :wink:
|
1 Attachment(s)
felicitari pentru renault;
iti atasez o poza cu ce am pe spate la nova mea... seamana cu ceva, nu? :wink: stiu ca e destul de rar modelul, insa daca ai probleme cu ceva stiu doua masini pentru dezmembrare si vreo trei motoare 16V |
Marpha fredtga ! Stiam ca la dacia 1300 merge sa-i pui discuri pe spate daca-i scimbi puntea spate cu totul si o inlocuiesti cu un de Renault Fuego Turbo :) dar nu stiam la nova de unde sa iau. Cum anume ai facut? vad ca nu e schimbata puntea... :o
Apropo John Smith cat ai dat pe ea? |
3500 am dat pe ea
Nene, unde zici tu ca stii 19urile alea ? Da` motoarele ? ca as cam vrea sa`i skimb botu` si curu` in versiunea de dupa `93... Daca's din Cluj, de unde vaz ca esti tu :-) ie fffffffffaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr away :)) oricum, daca ai un numar de telefon al cimitirului de masini, raman dator :-) |
motorul de 1.8 16v are cod F3P si are 137 cp(unii declara 140), scrie F1 pe capac, iar cel de williams e de 2000 cmc si scrie chiar williams pe el.... , diferenta la williams este micuta, in sensul ca fata de cel obisnuit 2000 16v, are evacuarea de crom, si cred ca si alt chip, iar masina este editie limitata williams, scrie si pe praguri.....
|
bellea masina ... bellea ... dupa ce am mers cu una de-asta mi-am zis ca trebuie neaparat sa imi iau si eu un model sport de la renault ... prima masina bellea cu care am mers vreodata ... sa o stapanesti sanatos!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning