![]() |
tobe supersport
miam facut tobe pe cielo ( sherpi inox ) dar intrebarea mea ie : CE SE INTAMPLA DACA DAU JOS CATALIZATORUL SI PRECATALIZATORUL ????
respectiv : cp ? consum ? nivel de zgomot ? MOTIVUL : AM CHITUL DE FACARI DAR NU MERE DACA ARE CATALIZATOR !!!!!!!!!! :((((( ASTEPT SI IO RASP POATE TOTUSHI CINEVA SE PRICEPE ca pana acu am dat doar de panarame care bat campii !!! |
Re: tobe supersport
daca are sonda lambda pe el nu poti sa il dai jos
daca nu are poti sa il dai jos... si o sa urle mai tare chitul de flacari ar trebui sa mearga si daca ii scoti toba finala... |
paiiiii.... nu mai are decat toba finala , care este sprot !! adeca teava gaurita dar continua.... Si tot nu mere :((are sonda dar nu pe iel ci dupa iel .
|
iti zic eu...e simplu...nu-ti pui kitul de flacari...ar arata cam penibil un cielo scotand flacari...doar parerea mea!
|
eu nu mi'as da jos catalizatoru pt ca acolo se reduce toxicitatea gaselor, si le raceste putin . in juma de an iti distrugi tot sistemu de evacuare. ia'ti de la firme de specialitate catalizatoare.
|
al dracu de greu e sa scoti catalizatoru....si daca are sonda pe el dai o gaura pe teava ,sudezi o piulita si mo0ntezi sonda...
Zgomotul o sa creasca putin ... Si vezi ca finala sa fie din inox ca altfel o faci varza imediat Gratar placut |
1 Attachment(s)
daca vrei un cat de racing din inox care mai reduce un pic si zgomotu pot sa-ti dau cu 80euro, sunt de Honda Civic, dar poti sa le schimbi flansele si pui de ce vrei.
|
sa inteleg ca ti-ai facut serpi din inox dar restul evacuarii a ramas stock ?
success ... inca curand o sa topesti toate sitele din catalizator si ce tobe mai ai tu pe acolo. dar gandeste pozitiv ... tragi evacuare inox cap coada :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning