![]() |
Elfin MS8 Steamliner
8 Attachment(s)
Elfin MS8 Steamliner Elfin MS8 Steamliner va fi construit in numar limitat de 100 de bucati in fabrica Elfin Sports Cars din Braeside, Victoria. |
Re: Elfin MS8 Steamliner
scump rau... si motorul asta este de conceptie veche... nimic nou :(
oricum la cat de grea este masina, pot sa spun ca motorizarea este ok |
simetric, promitator, dar inca urat.
australienii nu au stiut niciodata sa faca masini |
designu merge .. usi lsd
insa pretu :-s scump doamna scump :D |
Si scumpa si urata, combinatia perfecta :))
|
Sincer mie nu-mi place!!!int arata cat de cat iar pretu....
|
e naspa...pretul e mare fiindca e serie limitata
|
e o masina de senzatie... asta explica si pretzul.. 100bucati... mie nu-mi plac farurile din bot sau ce draq sunt
|
la banii astia .. e de preferintza caterhamu` ;)
|
Poate intr-o alta culoare...asha nu prea...
|
la pretzul asta ma asteptam la o masina cu design mai atractiv, dar asta e cam stearsa, mai bine arata Logan-ul decat asta ;)
|
la cum e facuta cred ca opune o rezistenta mica la inaintare
cred ca la asta s-au gandit cand au facut-o dar totusi la pretul asta se putea sa o faca si ei mai frumoasa ce naiba ca cu bani astia iti iei un impreza si o si modifici putternic asa ca nu am ce sa zic sa invete si ei de la alti |
Pretul si iar pretul...am vaz ca toate posturile de aici se refera la pret...
Voi va ganditi ca este editie limitata(se fabrica 100 de bucati) si sunteti unici oricat de urata ar fi masina asta??? Si plus ca masina asta greu isi pierde valoarea pentru ca se paote considera piesa de colectie...si peste ani si ani poate sa vina unu sa iti dea dublu pe ea...Enzo acum se vinde cu 2 mil de dolari si a fost cumparat cu 1 mil sau nici atat...deci nu mai ziceti ca este scumpa... Motorul pare sa fie unul american,litraj mare putere mica...dar eu zic ca isi face destul de bine treaba... Masina nu exceleaza in frumusete dar nici nu ne putem bate joc de ea ;) |
Quote:
Si acum inapoi on-topic, vad ca multi se plang de pretul mare, insa ma intreb de unde isi ia RoSonic informatiile pt ca suspectez ca acei $90000 sunt dolari australieni = Euro50000.Si daca eu personal as avea banii astia, uitand ca are un styling ciudat chiar asemenator cu un TVR, trebuie sa luam in cosiderare ca e o masina produsa in nr limitat de la o companie virtual necunoscuta care peste 100 de ani va valora o avere!!! Oricum nu e construita pt oricine...piata lor e in mod sigur doar cei cu bani care doresc sa aiba o masina foarte rara, sau pt colectionari la fel de bogati. O sa incerc sa-mi dau o parere mai subiectiva daca o sa am ocazia sa vad masina live. |
urata masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning