![]() |
IASI
Legal Racing va indeamna sa veniti la Concursul de la Iasi de pe aeroport . E important pt imaginea fiecarui club sa aiba reprezentanti prezenti la toate competitile. Asteptam pe toata lumea si in specoial pe cei ce organizeaza in Ploiesti dar nu in mai mica masura pe cei din CT sau Tm ori trupa lui Cioara de la Craiova....... Nu cred ca e un efort asa de mare sa fie cate un reprezentant de la fiecare grupare. Va multumesc! |
Bine zici SEBASTIAN, organizatorii au pregatit ceva special pentru cei ce vor veni ..... premii si diplome ...... intrarea libera pentru cei din afra Iasului si multe multe altele.
Ca moderator al zonei Iasi de pe 4tuning va invit pe toti sa veniti ..... |
V-oi fii acolo!
|
Din pacate, trupa lui Cioara, de la Craiova, nu va veni nici la Ploiesti, dar la Iasi ?
Noi vom veni, cu cel putin 3 masini, dar la Ploiesti. PS: \"noi\" nu facem parte din trupa lui Cioara (desi mi-e bun prieten) |
Din 4 SpeeD SquaD vine ... SGM-ul :D in masina vor mai fii , zoliat , sha and me ... la 3 si 10 plecam din buc .. sau .. pe acolo 3-4 .... e 1... si nu am somn :( speram sa fie vremea frumoasa p drum ca sa poata robert sa dea un top speed :D avem si cam :D . ca sa prindem totul intr-o poza , sunt sigur ca o sa iasa frumos , doar vremea sa tzina cu noi..... see ya`
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning