![]() |
Dacia Super Nova, AC
Cumpar Dacia Super Nova cu A.C
Astept ofertele voastre aici! |
Re: Dacia Super Nova cu A.C
|
Re: Dacia Super Nova, AC
upppppp
|
Suussssss
|
CUMPAR AUTO 1500 euro
Cumpar AUTO 1500 euro
Astept ofertele voastre aici! |
upppppppppp
|
supernova an fb 2003 -clima culoare gri metal stare foarte buna 40000km-1550eur
|
2 Attachment(s)
nu are AC dar scriu ca nu dau in cap
Supernova 2001 90 000km, jante ats cup 15''. casetof alpine boxe 4x50w coustic statie +sub magnat motorul de pe clio cu set motor facut si cutie schimbata(are 30.000km) directie facuta toata stopuri negre distributie si ambreiaj schimbate si multe altele, o am de 3 ani si am bagat f multi bani mai ales pe partea tehnica in ea... pret 6000ron fix |
Quote:
|
o sa va pun poze cat pot de repede
|
uite daca te intereseaza, doar ca nu are AC. Daca esti interesat umblam la pret >>> https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...an-2002-a.html >>> :D
|
Uppppp Doar cu A.C
|
Uppppp Doar cu A.C
|
Fratele meu, te stiu de ceva vreme ca iti cauti masina...eu ti-am facut propunerea, ti-o fac din nou...daca vrei o masina buna, la care sa-i pui doar benzina si sa-i dai cheie, eu am ce-ti trebuie. Am schimbat la ea toate consumabilele , de-acum in colo kilometri buni nu ai sa mai ai treaba, + ca masina are si kilometri putini, nu a fost bruscata, nu a fost accidentata. Dar asa e tineretul, vrea de toate, dar nu se gandeste la alte aspecte mult mai importante. Daca te intereseaza, da-mi un pm si discutam. :-)
|
SuS Doar cu A.C
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:55. |
- Copyright 2026 4Tuning