![]() |
Vopsitorie Auto Bucuresti
Vopsitorie Auto Bucuresti ofera servicii profesionale de tinichigerie,vopsitorie si polisare.
Folosim vopseluri marca Spies Hecker si Standox pentru a putea oferi garantia unor marci de renume. Pretul pe piesa este de 290 ron la metalizata si 240 roni la cea nemetalizata.In acest pret este inclusa pregatirea , fuller-ul, vopseaua ,lacul si cabina de vopsit. Pentru tinichigerie este necesara constatarea prealabila pentru a va putea spune un pret. Pentru vopsit masini integral pretul este negociabil si include demontarea si remontarea. Poze cu lucrari facute de noi gasiti pe site-ul nostru www.vopsitorie-auto-bucuresti.ro persoane de contact Paul - 0763 322 000 Bogdan - 0765 554 440 Pe Yahoo messenger id - vopsitorie.auto Pe e-mail - [email protected] Program 09:00-18:00 |
Re: Vopsitorie Auto Bucuresti
Salutare,
O vopsea integrala la un Ford capri? Astept un pret Masina este imobilizata si necesita niste reparatii Multumesc |
Quote:
O vopsea integrala costa 2600 ron pret in care aveti inclus tot ( filler / vopsea / lac / cabina / demontare - montare .) Pentru partea de reparatii tinichigerie trebuie vazuta pentru a putea face un pret. Daca masina e imobilizata putem trimite pe cineva pentru o constatare la fata locului. Va asteptam la telefon si stabilim. |
uppp.Reduceri de 20 % pentru luna august.
|
Va contactez in aceasta seara.
Multumesc |
RECOMAND !!!
|
Ii recomand, am fost si eu recent la ei, am vopsit o bara spate cielo. pret 250 ron.
|
Quote:
In continuare , va asteptam cu calitate si preturi accesibile la http://www.vopsitorie-auto-bucuresti.ro |
In continuare valabil cu noi oferte in luna septembrie.
|
Valabil.
Urmariti proiectul urmator: Jaguar Sovereign 1993. Starting 15.09.10 |
4 Attachment(s)
Level 0 Jaguar XJ 6 Sovereign integral
Va asteptam In continuare la Vopsitorie Auto Bucuresti. Stima |
Uppp
Vopsitorie Auto Bucuresti va asteapta in continuare Vopsitorie / Tinichigerie / Detailing www.vopsitorie-auto-bucuresti.ro |
salut, vreau sa schimb pragurile la un renault clio 1, am pragurile si nu vreau vopsire doar sudarea lor. un pret aproximativ daca se poate, ms.
|
Salut
Pretul pentru 2 praguri de schimbat este 430 ron. Include demontat/montat interior/exterior + sudura. Daca aveti si reparatii la contra praguri discutam la fata locului Va multumesc si scuze pentru raspunsul intarziat avem multa treaba aici :) Va astept cu un telefon 0763 322 000 sau 0765 554 440 |
Salut,
Am vazut ca faci si polish si pe site ai spus ca se poate corecta vopseaua scursa si gazarea. Cat costa un polish complet pt un subaru legacy? merci |
| All times are GMT +2. The time now is 23:33. |
- Copyright 2026 4Tuning