![]() |
ce ati alege?
Masinile care intra in calcul ar fi cam astea: Renault Megane mk2 1.6 16v, Clio2 1.4 16v, Peugeot 206 1.6 16v, Ford Focus mk1 1.6 16v. De ce tocmai astea: pentru ca astea se incadreaza in limita a 4-4500e. Now choose...
|
Re: ce ati alege?
Quote:
Ah, si daca ma chinui, ma pot intinde si la Golf 4 1.6, tot euro 4. |
mda doar ca mondeo nu e tocmai o masina agila ca sa zic asa ca rapida nu e niciuna. Eu cred ca cel mai important la o masina, cel putin pentru mine este sa iti faca placere sa o conduci.Si in legatura cu Golf 4 nu imi place de nicio culoare
|
Megane 2 Bicorp
Ford Focus sau Astra G Eu astea le-aş lua īn calcul! |
Quote:
|
Quote:
Eu din astea 3 aş alege. Aş fi pus şi golf 4 dar ai zis că nu īti place. |
Nici Megane nu e un monument de agilitate, oricum nu ne-ai spus ce anume doresti de la masinile astea. Daca cauti sportivitate bati la niste usi total gresite, daca vrei placere de a conduce, in banii astia, orienteaza-te spre Alfa 147.
|
Quote:
|
Sunt constient ca sunt foarte multe cerinte si nici nu traiesc in basme mai stiu si eu cateceva despre masini, dar cu toate astea atat imi permite bugetu deocamdata. Dar astept in continuare idei
|
Si ca sa intelegeti la ce m-am referit cand am spus o masina care sa ofere placere de a conduce va dau un exemplu: o masina de aprox 120cp si1000kg mie mi se pare excelenta sa nu credeti ca visez la s3,gti,m3 sau mai stiu eu ce alte minunati
|
Păi văd că avatarul tău are deja un carosier preferat.
Orientează-te către Bertone şi dacă eşti atent şi ambiţios poţi găsi unul īn stare bună care să se şi īncadreze īn banii tăi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Da, consumul e pe la 10,5 - 11 in oras, dar atat consuma si un Focus 1.6 (stiu din experienta, nu din auzite). Iar ca si piese, in 8 luni n-am schimbat nimic, deci nu prea stiu cum sa-ti raspund la dilema asta. LE: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...=1&tabNumber=1 La asta m-am uitat recent, e minunata. Poate daca ar fi avut ceva mai putini km... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning