![]() |
Masina Mea BC 92 BDG
6 Attachment(s)
Salut! dupa multe pagini citite ale acestui forum m-am decis sa va prezint si eu dacia mea:D...este o dacia 1310 an 97' albastru metalizat...acum este in lucru...am lucrat f mult timp la ea de prin martie mai exact deoarece am stat prost cu banii si cu timpul pt k sunt elev si na...greu cu banii la 40 de lei pe luna ce sa ceri:))insa eu zic ca va iesi ceva frumos ramane de vazut ce veti spune si voi...gata cu palavrageala sa pun poze!!
De aici am inceput!? |
Re: Masina Mea BC 92 BDG
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sa pun si o poza de actualitate:D insa pana aici am avut de tras nu gluma...
|
Interesant botul!
Fă şi tu nişte poze mai clare. |
Bara aia este prea rotunda pentru cn3 care este patratoasa!, pana acum totul ok, spor la treaba!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Ai putea schimba usile fata cu unele care au reglaj la oglinzi de pe interior!
Bratele de la stergatoare fa-le negre! Cumva bara fata este unita cu aripile? |
Interesanta bara fata insa parca e prea iesita inafara,distanta de la grila dintre faruri la extremitatea frontala a spoilerului fata.Bafta in ceea ce vrei sa realizezi cu masina...
|
Quote:
interesanta bara, de ce masina e..? |
Quote:
si apropo...mie imi place cum ii sta cu bara...inceputul pare foarte promitator...asa ca bafta in continuare...!!!! |
Frumoasa masina! mai fa si tu poze la ea clare si din toate unghiurile....la partea din spate ce ai lucrat??
|
4 Attachment(s)
Quote:
Bratele de la stergatoare le voi face negre Bara fata nu am unit'o din 2 motive: 1: Iarna daca va fi zapada mare si bara mea e cam joasa o voi da jos sa o pun pe aia stock doar pe timpul iernii; si 2: Imi era teama sa nu crape chitul la incheiere akolo intre bara si aripa k bani de fibra nu mai am:O... |
Quote:
|
Quote:
|
jantele asa raman sau le schimbi ca parca nu dau prea bn cu albastrul ala,parerea mea,si daca nu ii schimbi toba macar pune-i un tips ca zici ca are un bat in fund...in rest e ok masina...bafta cu ea..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning