![]() |
Opel Astra Bertone
8 Attachment(s)
Opel Astra Bertone, 2001, 2.2 benzina, 150CP
Informatii: Fabricatie: 2001, 121,360 km, Transmisie: manuala, Putere: 150 CP (110 kW), Cilindree: 2198 cm³, Emisii CO2: 192, Euro: euro4, benzina, albastru marin, Numari de usi: 2/3, Tara de origine: Germania, Tara inmatricularii: Romania. Echipament aditional: ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, tapiserie piele, jante aliaj, controlul tractiunii, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, pilot automat, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, geamuri colorate. Informatii suplimentare: fara accident, carte service Descrierea Vehiculului: Import Germania 2008; Documentatie completa. Tapiserie din piele alcantara alba si piele neagra pe laterale; Scaune sport; Volan sport din piele perforata. Jante 17" de Bertone Turbo; Pleoape/grila/bandouri Irmscher. Suspensie sport din fabrica; Computerul de bord este cel cu functii de consum/autonomie/cronometru/avarii etc. Revizia efectuata la 120000KM: ulei, filtre aer/benzina/ulei; placute frane. In principiu, in weekenduri masina poate fi vazuta in CT/Mamaia. Pret: 6500EUR Accept variante (4 usi). Contact - 0723 594 690 begin_of_the_skype_highlighting**************0723 594 690******end_of_the_skype_highlighting |
Re: Opel Astra Bertone
valabil!
|
3 Attachment(s)
Am mai gasit cateva poze...
PS. cred ca nu se considera UP daca mi-a venit ideea la cateva minute :) |
UP.. mai incolo plec spre mare pt weekend asa ca poate fi vazuta in mamaia :)
|
valabil
|
up! uitasem ca vreau s-o vand :d
|
ps. mai putem negocia.
accept variante si putin mai ieftine, si de acelasi pret, si putin mai scumpe... dar neaparat cu 4 usi. |
Uitasem sa pun si update-ul de pret pe care l-am facut si pe autovit:
6200 EUR la variante in continuare o calculez undeva pe la 6500. depinde de variante - daca aveti ceva sub pretul pietei facem un calcul corect, bineinteles. |
valabil
|
nu insistati cu touring/combi/etc.
de asemenea, nu ma intereseaza coupe/cabrio - asta e motivul pentru care vreau s-o schimb - vreau 4 usi. thanks |
6000EUR.
|
variante 4 usi
|
6000E neg sau variante (calculez un pret mai mare masinii ,ma rog.. in functie de ce mi se ofera).
- pana acum mi s-a oferit doar Mondeo, Passat, E46 fara facelift, A6, A4, Citroen C5... nu mi-a placut niciuna dar modelele sunt printre cele pe care le vreau. sa nu mai vorbim de coupe-uri si break-uri.. pe care le refuz din start. - nu ma deranjeaza motoarele pe benzina (dar nu mai mari de 2.5 pentru ca masina circula cam doar prin centrul bucurestiului si cate un predeal iarna si o mamaia vara), nu isi are sensul un motor mare. merci |
ah, si km sunt cam 122600 acum.
|
valabil
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning