![]() |
Vand o super Solenza
5 Attachment(s)
Motor 1,4 MPI; filtru aer sport; servo; airbag volan; inchidere centralizata cu alarma; geamuri fumurii; bari si praguri tunate; jante aliaj KM 15' ; anvelope Marangoni zeta line 195/50/15; evacuare Borla cap coada; MP3 ALPINE 4x45W, 4 boxe JBL; rulaj 37000km; etc. PRET: 6500E nr.tel. 0724283716 Oltenita
|
Re: Vand o super Solenza
sincer mie nu imi plac solenza, da asta chiar arata bine, am gasit una care imi place...bafta la vanzare...
|
nu-mi vine sa cred ca poate sa ceara cineva pe o solenta.dar vrb aia prost e ala care da nu care cere
|
Pretu este negociabil. Si la masina daca vrei cu adevarad mai ieftin se poate renunta la anumite chesti ex: jante, bara fata(am si bara originala) sau daca vrei sai mai ieftin toata standard, dar nu prei mi-ar convenii. Cine e interesat cu adevarat sa vina sa vada masinuta asta superba.
|
<<<<<up>>>>>
|
Quote:
|
ziceam si io la om bafta la vanzare, care ii problema??? imi interzici tu sa postez sau ce??
|
caut urgent un cumparator, chiar nu se ofera nimeni.
|
Quote:
PS: frate ia vezi ca e de vanzare BYE , bmw-ul ala super tunat albastru , spune-ti si acolo parerile si bafta la vanzare sau mai stiu eu ce topicul consta in VANZARE AUTOTURISM bla bla , si nu consider ca e necesar sa umplii topicul omului cu parereile tale pozitive/negative pentru pareri , viziteaza 'masina mea' si spune acolo ce ai pe suflet legat de masinile userilor SCUZE DE OFFTOPIC BAFTA !!! |
Quote:
ca sa nu ne alegem amandoi cu cine stie ce avertisment din partea moderatorilor/adminilor , discutam in mesaje private BAFTA !! |
<<<<up>>>>
|
6200E negociabil
|
<<<<up>>>>
|
<<<<up>>>>>
|
6000E ultimul pret + bara originala solenza pt timp de iarna si 4 jante de tabla cu 2 cauciucuri de iarna si 2 normale
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning