![]() |
Service auto Bucuresti sector 3
Service auto Bucuresti sector 3
0765.446.160 / 0722.174.812 (Claudiu DNC) - zona Bd. Industriilor servicii auto de calitate, promtitudine si un pret bun |
Re: Service auto Bucuresti sector 3
RECOMAND!!!!!!!!!!
|
Salutare,
Recomand maxim! Oameni priceputi, preturi decente, lume multumita! DNC Service Claudiu tel : 0765446160 Stima |
O recomandare calduroasa de la cineva care nu mai dadea de cap la "fier".
Baietzii stiu!!!! |
Hello,
Nota 10. Preturi de nota 10. Recomand cu incredere! Bafta tuturor |
Sunt unul din persoanele care a reparat multe masini la Dnc Service,unul dintre cei care am facut referinta acestuia,unul din oamenii multumiti de serviciile oferite la acest service de catre aceasta echipa. Pretul: este unul foarte accesibil,adaosul comercial la piesele furnizorilor este minimal. Manopera : Preturi practicate cu 20-40% mai mici decat in alte locuri,meticulozitate, atentie,reverificare,regim de lucru curat. Durata executie : promtitudine in cazul in care nu intervin elemente extreme. En`joy si - faceti treaba cu acesti baieti ! https://img198.imageshack.us/img198/1659/dncw.jpg |
ELECTRICIAN ESTE,AM MAI MULTE PROBLEME LAUN PEUGEOT 306...TEL.0764279732
|
Quote:
|
Am efectuat si eu ceva lucrari la partea mecanica colaborand cu DNC service. Cunosc echipa de 2 ani de zile si pot spune ca sunt foarte multumit de serviciile oferite respctiv : - Dacia Logan 1.4 ( inlocuit ambreiaj schimbat amortizoare,arcuri,bucsi ) - Renault Megane ( inlocuit discuri , placute,filtre,ulei , inlocit ABS,sterse codrile de eroare - Dacia Logan 1.6 ( inlocuit injectoare si bobina inductie ) - VW Passat ( inlocuit bascula stanga fata , pivoti,capete bara + consumabile ) - OPEL Calibra PSD-ul ( schimbat rulmenti fata, bucsile de la bascula , schimbat trapa electrica , inlocuit suspensie, consumabile si revizie mecanica. Recomand cu toata increderea aceasta echipa ! https://img198.imageshack.us/img198/1659/dncw.jpg |
Orice problema ce tine de mecanica Tel: 0722174812
|
Quote:
seriosi si promtii ....nu vreau sa ii laud dar chiar nu am avut nici o problema cu ei.. PRETURI MICI CALITATE BUNA :D |
Da si am uitat de ceva vreme acest thread cum am uitat sa aduc si eu multumiri pentru informatiile date si repararea respectiv inlocuirea cutiei de viteza. Tnx Team-ului:)
|
Sal
Am schimbat si eu o cutie la o pisica 318i. Totul a mers uns. Recomand calduros Stima |
Recomand cu incredere lucrez cu ei de ceva vreme si sunt super ok preturile si serviciile
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning