![]() |
cateva piese de Scirocco II
Usi fatza 3 mil
oglinzi 50 ron bucata parbriz 200 ron haion+ geam 250 ron punte spate 150 ron aripi de fatza 200 ron bucata capota 200 ron faruri mari + faruri mici 100 ron bucata motor 1.8l axa came marita , pistoane alezate 180 cai , pe injectie mecanica , 130.000 km 700 ron motor 2.0 l +catalizator + injectie electronica 145 cai + instalatie electrica merge pe cutie de 1.8 l + calculator si tot ce trebuie pt a fii montat , 90.000 km - 1200 ron scaune recaro 2 bucati 200 ron geamuri fatza 100 ron bucata gemuri spate 100 ron bucata instalatie electrica de motor 1.8 injectie 100 ron servo frana +pompa 100 ron planetare de 1.6 sau 1.8 -100 ron bucata cutie viteza 1.8 - 200 ron admisie - 100 ron evacuare mare cu 2 iesiri si flansa dreptunghilara - 100 ron si alte plasticuri si accesorii pt mai multe info pe mesenger id "ugodvamesu" sau tel 0722410820 |
Re: cateva piese de Scirocco II
up up up up up
|
sa vina clientii !!!!!
|
Up Up Up Up Up
|
up up up up up up up
|
up up up . ultimele piese de sciroco la reducere ....le arunc daca nu vine nimeni dupa ele
|
ce mai ai? da-mi un pm eventual
|
2 Attachment(s)
mai am geamuri laterale spate 4 bucati
haion aripi de fatza capota 2 usi arcuri telescoape directie planetare farurile din poza ceasurile din poza 2 scaune cel de la sofer uzat in partea stanga cel din dreapta inpecabil |
cat vrei pe faruri
|
si pe mine ma intereseaza farurile.......cat vrei pe ele?????si daca ai si partea de la aripile de pe fata de kit tuning daca ai avut...sau daca are cineva de vanzare???????
|
farurile sunt la 2 mil perekea
|
Quote:
|
au plecat farurile si capota
|
cat de uzate sunt arcurile si amortizoarele? ai idee daca se potrivesc pe scirocco 1?
|
arcurile sunt sport Kony galbene
amortizoarele nu stiu cum sunt trebuie verificate ...de potrivire nu stiu ce sa zic ..intreaba la un magazin de piese auto de ce masina se mai potrivesc ....posibil de golf 2 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:45. |
- Copyright 2026 4Tuning