![]() |
Un pic de ajutor pt sistem audio
Pt un casetofon, 2 boxe fata cu distribuitor, 2 spate + un amplificator.
are rost sa trec boxele prin amplificator? daca nu am woffer mai are rost sa pun condensator si alta baterie? cum este recomandat sa fac legaturile la curent? direct la baterie? siguranta daca se pun cum se pune? ce cabluri sunt recomandate? |
Re: Un pic de ajutor pt sitem audio
in principiu este recomandat un amplificator separat pentru ca da rezultate si putere mult mai bune ca un Head Unit.
nu e vb de woofer... ci de consum de curent aici. condesator iti pui cam degeaba, dak masina e in stare (alterntoru) sa dea curent. legaturile se fac astfel: firul de + direct la borna bateriei, urmat de o siguranta identica cu cea din amplificator, dupa care cel de - sau masa legat la caroserie printr-un surub. cabluri sunt recomandate in functie de consum. tot ce am descris mai sus este direct dependent de consumul care-l ai si de capacitatea masinii de a-ti dat curentul care iti trebuie. |
siguranta din amp?... nu prea am de unde sa stiu ;)
|
Quote:
|
exact ce? poate sunt mai greu de cap
|
adica te uiti pe siguranta amplificatorul sa vezi ce valoare are ... si pui una identica inainte de borna bateriei ... pe cablul de +
|
Re: Un pic de ajutor pt sistem audio
nu inteleg care e problema... mi-ai pus o intrebare si am raspuns. (punct)
nu conteaza atata culoare sigurantei cat valoarea ei, care trebuie sa fie identica cu cea din amp. |
Re: Un pic de ajutor pt sistem audio
problema este ca nu stiu ce siguranta are ampul
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning