![]() |
dacia logan
3 Attachment(s)
noua mea masina care in curand o voi tuna.
astept sfaturi... |
Re: dacia logan
ai inceput foarte prost cu chestia aia cu GTI !!!!!
si iti zic ca posesor de logan daca nu ai bani multi si vrei sa o faci pe bucati nu o mia fa si bucurate de ea asa cum e ....... nu o sa iti recuperezi banii niciodata si performante nu prea o sa ai de la motorul asta.......... |
daca chiar vrei uite vezi ca e una gri frumoasa foc pe aici si uitate pe la cea a lu vlad care e BETON
|
TufY,da de a mea ai uitat? :lol:
|
3 Attachment(s)
se baga careva sa`mi faca kitul asta ? :D
|
Sa stapanesti sanatos masina fara evenimente rutiere. In primul rand poti incepe cu o pereche de jante spitate...dupa mine jantele reprezinta 50% din valoarea estetica a masinii...
bafta la tunat....:-) |
mersi mersi....
totusi nimeni nu se baga sa faca un asemenea kit ? platesc bine ! :D |
cu eleronul te pot ajuta eu...dar cu adaosurile de spoilere...am alt model;)
|
alt model nu ma intereseaza.... cat vrei pe eleron ?
sper ca e modelul asta sau ceva foarte asemanator nu clasicul stil evo de il au toti taranii pe dacii ! |
yackone te poate ajuta! stai pe capul lui k iti poate face si spoilerele! si te asigur ca e marfa de calitate! a vandut peste tot prin tara produse din fibra si nu a avut nici o plangere!
|
Quote:
|
chestia aia cu GTI am facuto expre sa vad ce reactie are lumea pe aici :D
apoi am rupt I`ul si a ramas doar GT.... parca ala dadea mai bine :-P iti dai seama ca nu am umblat cu ea asa ca arata catastrofal :o |
momentan am pe ea pneuri KORMORAN 185/65/15 care sant de toata coma ! am pus o frana brusca pe asfalt si a sarit cauciucul cam cat o palma de pe pneul fata stanga.... crestele alea s`au tocit rau de tot.... culmea ca nu a fugit deloc masina intr`o parte sau ceva....
as vrea sa pun pe fata 195/65/15 si pe spate 205/65/15.... eu am vazut un LOGAN care avea 205/*/* si pe fata si pe spate dar la o asemenea latime nu se solicita prea tare servo ? nu exista riscul sa cedeze vreo piesa, ceva ? sand putin nedumerit.... ori pun 185/65/15 fata si 195/65/15 spate... ori 195/65/15 fata si 205/65/15 spate :?: un sfat ar fi bine venit ! |
Pune 195/60 R15, arata bine sunt mai late si nu ai eroare la vitezometru, daca pui 195/65 sau 205/65 o sa arata a roti de camion si o sa ai si eroare ;)
Bafta cu masina, la ce vrei sa-i faci! |
mai, eroare o sa am daca pun */60/15 nu */65/15 ... 100 %
pt ca cele originale sunt pe 65 ! da pe mine ma intereseaza mai mult daca nu soliciti prea mult servo daca`s mai late gumele sau ceva.... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning