![]() |
recomandare difuzoare
va rog sa imi recomandati un set de difuzoare cu diametru max de 17cm(pentru portiere) si sa nu coste mai mult de 200 ron,mentionez k am pe masina un cd player Lg lcs500ur
|
Re: recomandare difuzoare
coaxiale sau sistem de componente?
|
nu stiu diferenta dintre coaxiale si sistem de componente
|
|
sa inteleg ca coaxial are tweeter ul pe difuzor si sistem de componente il are separat?
eu am 2 tweetere pe bord chiar nu stiu ce sa aleg ma interseaza sa se auda tare si clar |
mai tare si mai clar se aude sistemul.
o mica problema e player-ul care are tendinta sa distorsioneze daca depasesti un anumit prag cu volumul. |
Inca o intrebare vrei sa le amplifici sau sa le tii pe player?
|
vreau sa le pun pe cd player
nu am amplificator si nici subwoofer deocamdata |
Cauta atunci un set de difuzoare cu putere mica si sensibilitare mare.
|
Nu vreau sa par rautacios,dar numele topicului e "RECOMANDARE DIFUZOARE"Dupa care urmeaza "VA ROG SA IMI RECOMANDATI UN SET DE DIFUZOARE
toti vorbim aceeasi limba dar fiecare intelege ce vrea |
eu ma gandeam la asa ceva
http://www.sigmanet.ro/Pioneer-TS-A1703i--id21520 http://www.sigmanet.ro/Sony-XS-F-1736--id22159 |
Daca nu ai deloc difuzoare pe masina, ca de inceput in bugetul propus de tine, poti monta in fata un set de coaxiale, de exemplu Magnat Profection 162 sau DLS Classic 126, iar daca mai pui deoparte ceva banuti, cumperi si lipesti cite o coala de insonorizant pe interiorul portierelor fata, apoi...
|
Helix Blue B6X
Helix DB 6.1 Dark Blue Hertz Dieci DCX 165.1 |
am gasit pe net ca ar intra difuzoare 5x7''
astept in continuare recomandari,multumesc |
Quote:
CRUNCH Difuzoare ovale 4x6" coaxiale pe 2 cai putere nominala 70W RMS putere maxima 140W tweeter neodynium de 13mm In Phase difuzoare auto coaxiale pe 2 cai diametru: 6x4" putere: 55W RMS (160W max) con woofer din fibra de sticla bobina 1″ izolata cu Kapton tweeter cu magnet de Neodymiu tip dome (matase), orientabil 360 de grade impedanta: 4 ohmi sensibilitate: 89dB raspuns in frecventa: 80 Hz - 22,000 Hz adancime instalare: 62mm XTREME Difuzoare coaxiale pe 2 cai format oval 5"x7" membrana din polipropilena de joasa rezonanta tweeter 13 mm cu unghi variabil putere: 60W RMS (120W max) Raspuns in frecventa 70Hz – 20 KHz SPL: 88 dB impedanta 4 ohmi ce sa aleg? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning