Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   300.000 Sandero produse la Mioveni (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/198896-300-000-sandero-produse-mioveni.html)

boy_wonder 13-07-10 15:41

300.000 Sandero produse la Mioveni

1 Attachment(s)
300.000 Sandero produse la Mioveni

Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat azi, 13 iulie, vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300.000. Modelul Stepway, cu motor de 1.6 litri si 90 CP, de culoare gris platine, va fi livrat in cel mai scurt timp unui client din Bosnia si Hertegovina.

Lansat in 2008 la Salonul auto de la Geneva, Sandero este in prezent cel mai vandut model al gamei Dacia, in special pe piata din Europa Occidentala. In primele 6 luni ale anului 2010, Dacia a vandut 95.756 de vehicule Sandero, cu peste 10.000 de unitati mai mult decat in primul semestru al anului trecut.

Alaturi de uzina de la Mioveni, modelul Sandero mai este asamblat, tot sub marca Dacia, la uzina din Casablanca, in Maroc. Alte patru uzine din lume (aflate in Brazilia, Columbia, Rusia si Africa de Sud) produc modelul Sandero sub marca Renault.

Attachment 1567147

kenzor 17-07-10 23:44

Re: 300.000 Sandero produse la Mioveni

Comentati la mertzane si bemvee ,ca atunci cand se incearca si la noi sa se ridice tara ,nu e bun ca e romanesc:)

Ingerasul99 18-07-10 00:00

Din partea mea la mai multe, dar tot o opinie proasta am despre ele.

dreaq 18-07-10 11:02

Parerea ta proasta e bazata pe ceva concret ?

CyberCSX 18-07-10 17:42

La capitolul pareri proaste despre dacia, mai ales īn rīndul romānilor despre produsele lor autohtone, ar trebui īn forumul asta und seting special de IGNORE deoarece parerile astea proaste bazeaza īntr-u 99% pe niste mentalitati īnvechite din era ceausista si nici decum pe dovezi clare si reale.

Īn afara de asta ar trebui sa le fie clar la toti ca piata romāneasca de dacii nu este cea mai importanta piata ci ceva secundar.
Piata prioritara este exportul asa ca parerile ilogice bazate pe mentalitati īnvechite sīnt pur si simplu egale cu zero.

Cozmescu-Alin 18-07-10 19:20

Dacia fie ea Logan,Sandero,Duster este o masina buna si nimic mai mult.Intradevar poti lua ceva mai dotat la banii aia,intradevar poti lua ceva mai in voga cu banii aia dar nu poti cumpara ceva in voga cu dotari si nou in bani astia.Deci imi mentin parerea ca Dacia a facut si face masini bune pentru o clasa sociala care nu cere pretentii cere doar un produs corect din toate punctele de vedere.Iar in proportie de 80% Dacia Logan va fi prima mea masina si pot spune ca de abia o astept.:lol:

CyberCSX 18-07-10 19:36

Exact asa este.
Marea parte care permanent au ceva de obiectat, uita ca exista clientela (NU clasa sociala) care au nevoie de o masina ca simplu mijloc de deplasare pt. a ajunge de la "A" la "B" si nu masina de fitze si nici camera de zi trasa-n furnir de nuc pe 4 roti.

Nu pot vorbi de alta tari dar cel putin din ceea ce vad īn Germania asta, sīnt destui care-si cumpara o dacie numai pt a merge cu ea zilnic 75 - 100 km la lucru si īnapoi numai pt. a nu depinde de transportul īn comun, de a merge la cumparaturi, femei ca sa-si care copii la gradinita, firme de stadiu mijlociu care au nevoie de masina de firma, privativizati independeti (electricieni, zugravi, liftieri, firme de curatenie) care-si cara trancotele cu un Logan MCV sau se deplaseaza cu un Sandero de la un punct de lucru la celalalt, firme de taxi care au nevoie de masini ieftine, putin costisitoare de a cara betivii de la discoteci , acasa īn WE etc.

Iau de ex. traseul de naveta DUISBURG - ESSEN = 58 km + īnca vreo 20 km pīna pe platformele industriale ce trebuie parcurse īn oras cu tramvai, autobuz.
Cu trenul īmi trebuie (cu asteptat īn gara cu tot) 1 ora 40 minute.
Cu masina (īn cazul nostru un Sandero), īn 20 de minute, n-am ce conduce si pt. astfel de utilizari, dacia este o masina pe care te poti baza si care-si face treaba.

Aste este menirea unei masini ca dacia si nu numai si nu...... boohh..... ehhhhhh... ce cool sīnt, sa vada vecinu ce masina smechera am.

andi_cimpean 21-07-10 00:48

Noua Dacia...

O masină relativ bună, dar o firmă cu respect 0 pentru clienţii săi şi cu tehnică de marketing ce lasă mult de dorit.

Asta este definiţia oficială a brandului Renault-Dacia!

_anaconda_ 21-07-10 03:18

Poti sa detaliezi putin partea cu respect 0 fata de clienti ?

DarkSun 22-07-10 15:17

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 3526937)
Exact asa este.
Marea parte care permanent au ceva de obiectat, uita ca exista clientela (NU clasa sociala) care au nevoie de o masina ca simplu mijloc de deplasare pt. a ajunge de la "A" la "B" si nu masina de fitze si nici camera de zi trasa-n furnir de nuc pe 4 roti.

Nu pot vorbi de alta tari dar cel putin din ceea ce vad īn Germania asta, sīnt destui care-si cumpara o dacie numai pt a merge cu ea zilnic 75 - 100 km la lucru si īnapoi numai pt. a nu depinde de transportul īn comun, de a merge la cumparaturi, femei ca sa-si care copii la gradinita, firme de stadiu mijlociu care au nevoie de masina de firma, privativizati independeti (electricieni, zugravi, liftieri, firme de curatenie) care-si cara trancotele cu un Logan MCV sau se deplaseaza cu un Sandero de la un punct de lucru la celalalt, firme de taxi care au nevoie de masini ieftine, putin costisitoare de a cara betivii de la discoteci , acasa īn WE etc.

Iau de ex. traseul de naveta DUISBURG - ESSEN = 58 km + īnca vreo 20 km pīna pe platformele industriale ce trebuie parcurse īn oras cu tramvai, autobuz.
Cu trenul īmi trebuie (cu asteptat īn gara cu tot) 1 ora 40 minute.
Cu masina (īn cazul nostru un Sandero), īn 20 de minute, n-am ce conduce si pt. astfel de utilizari, dacia este o masina pe care te poti baza si care-si face treaba.

Aste este menirea unei masini ca dacia si nu numai si nu...... boohh..... ehhhhhh... ce cool sīnt, sa vada vecinu ce masina smechera am.

Foarte bine spus. Ar trebui bagat textul asta in reclame sa inchida gura "printilor" nascuti in bmw, audi etc care nu pot merge pana la magazin pe jos si daca nu au masaj in scaun. Dacia este o masina buna care isi face treaba pentru ce a fost gandita. Felicitari Dacia pentru realizari.:D

CyberCSX 30-07-10 05:24

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3532168)
Noua Dacia...

O masină relativ bună, dar o firmă cu respect 0 pentru clienţii săi şi cu tehnică de marketing ce lasă mult de dorit.

Asta este definiţia oficială a brandului Renault-Dacia!

Asta o fi poate īn Romānia dar nu īn alte tari.

Trebuie sa mai reti doua puncte:

1 - Un produs bun nu are nevoie de reclama. Se vinde de la sine
2 - Dacia nu depinde de piata Romāneasca decīt cel mult 5% si 95% de export deoarece īn Romānia nu exista puterea de cumparare ce exista īn alte tari europene (daca ne limitam numai la nivel european).
Romānia cu ai iei 23 milioane de locuitori este pt piata de desfacere auto la capitolul Dacia, pur si simplu apa de ploaie motiv si de ce Renault- Dacia se concentreaza mai mult pe pietele de unde vin adevaratii bani.
Vino tu īn Germania si cumpara o dacie ca te poarta Renault pe brate si noaptea-n somn mai rau ca BMW :D
Te coplesteste pur si simplu cu service-uri gratuite.

ondin 30-07-10 13:47

Quote:

Originally Posted by kenzor (Post 3525538)
Comentati la mertzane si bemvee ,ca atunci cand se incearca si la noi sa se ridice tara ,nu e bun ca e romanesc:)

Nu zice nimeni ca e rea masina asta, dar intreaba-i numai pe cei care o plimba si sunt cat de cat sinceri, sa vezi daca nu si-ar dori alta emblema pe volan sau capota. Dar deseori dorintele sunt una si realitatea alta, iti faci treaba cu ea, asta ar trebui sa spuna orice reclama si oricine cumpara o masina low-buget nu poate avea asteptari prea mari.
Masina la un pret corect si lucrul cel mai important ca a trezit si alti fabricanti cu pretentii o data sa mai scada din pret daca vor sa vanda si ei ceva si apoi sa se orienteze si ei sa produca masini mai ieftine, ca nu toata lumea vrea piele perforata pe volan si masaj thai in scaun.
:)

dreaq 30-07-10 13:53

Nimic nu se vinde de la sine daca nu are reclama . Pana si un produs bun ramane in rafturi daca nimeni nu stie de el. Un marketing agresiv e cheia spre succes .

Alejandro 30-07-10 16:39

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 3553061)
Nu zice nimeni ca e rea masina asta, dar intreaba-i numai pe cei care o plimba si sunt cat de cat sinceri :)

vrei sinceritate? iti dau eu sinceritate
ce am de zis de RAU la LOGAN fiindca conduc unul de 3 ani si ceva si am condus aproximativ 75% din toate modelele ce le comercializeaza Dacia:
1. din 10 masini cam la 4-5 bucati apar puncte de rugina dar nu asta e problema fiindca exista garantia pe tablarie si vopsea de 6 ani! Chiar si eu am puncte de rugina la masina - si nu mi-e rusine sa recunosc - merg sa rezolv pe garantie! P.S. tata conduce un Mercedes (MARCA ce se lauda a fii suprematie pe pamant, aer si apa - asta fiind semnificatia emblemei - ideea e ca si el are cateva puncte de rugina pe masina)
2. problema de stabilitate este una oarecum falsa - suspensiile sunt inalte si MOI pt a facilita o calatorie comoda si pe drumuri mai accidentate - iar ca punct 2 la stabilitate jantele de tabla sau cele de aluminiu care Dacia incalta masinile din standard au ET-u (offset-ul) de 50 extrem de pozitiv - asta inseamna ca rotile sunt mult bagate in interior - rezolvare simpla cumparati un set de jante de aluminiu cu ET spre 0 exemple de ET-uri gasite pe piata ET 38, 35, 32, 28, 25, 24, 15, 5, 0 - cu cat ET_u se apropie spre 0 jantele sunt putintel mai scumpe, fiindca sunt mai rare! Ca si ultima completare la acest punct 2 uitati testul elanului REALIZAT CORECT DE ROMANI SI DE SPANIOLI!
https://www.youtube.com/watch?v=1I5Wy3e-BZY
https://www.youtube.com/watch?v=k3zyuvBBPPI
3. PARCA AR FI MERS UN MOTOR DE 2 LITRI SI O VARIANTA SPORT PT CEI FITZOSI - eu unu regret faptul ca pt 5 RON care trebuia sa ii aiba tatal meu la salariu de incadrare BANCA BRD n-a vrut sa acorde un imprumut de 10.500 euro PT UN LOGAN PRESTIGE 1.6 16v, astfel am ales ceva la 8700 EURO un laureate PLUS de 1.4!

PUNCTE PRO SAU NEUTRE:
1. CONFORTUL - NU E NICI RAU DAR NICI NU E S-KLASS - am calatorit 1600 KM intr-o zi, mai exact 14 ore de mers (autostrada inafara romaniei) si ce pot sa zic ca se simte lipsa PILOTULUI AUTOMAT - Scaunul soferului are reglaj lombar, si cum orice medic ne sfatuieste macar la 2 ore sa facem o pauza de 5-10 minute in care sa ne intindem putin - asta nu e valabil doar pt Dacia ci pt toate marcile de autoturisme!

StreetStyle22 30-07-10 17:07

Adaug la cele spuse de Alejandro
buba de la masa de la triplele spate de la logan.
punctele de rugina,puncte in care s-a luat vopseaua de la rahatul de porumbel :lol:
plus ca a fost un lot cu probleme la scaunul soferului care se rupe,dar se rezolva pe garantie.
Ca masina,e doar o masina ok,marca ok,nimic mai mult.

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning