![]() |
1999 Daewoo Lanos
10 Attachment(s)
Cum spune si titlul, de 4 luni sunt mandrul posesor al acestei masini, si anume Daewoo Lanos din 1999. Ca dotari, masina are :
-geamuri electrice -din pacate instalatia de A/C este incompleta(compresor lipsa) -scaun sofer Recaro cu reglaje electrice(cu care din pacate momentan nu am poze) - 2 x airbag -servodirectie -GPL de fabrica(o butelie mare in portbagaj :lol: ) In momentul in care am achizitionat-o masina avea 111 000 km la bord, era plina de praf si "neingrijita" estetic. Acum lucrurile care le-am facut pe parcurs : -colant laterale -curatat/polishat faruri -filtru sport primit de la colegul forumist fasso ( multumiri) -folie geamuri laterale omologat R.A.R. -folie stopuri SI momentan cam atat imi vine in minte :rolleyes2 |
Re: 1999 Daewoo Lanos
4 Attachment(s)
Inca un set de poze 8)
|
Ba gogule, stii ce n-ai zis?! ca ai husa de volan de imitatie de piele ce imita lemnul :lol::lol::lol:
Frumoasa domnule masina si cel mai important, consuma f. putin ;) Imi place cum e pusa folia pe geamuri...spune-mi te rog cine te-a ajutat la montaj ?:lol: Si inca ceva, parca stiu honda aia de undeva 8):lol: |
Bun venit! printre singurii cu lanos din acesta sectiune!
sa o stapanesti sanatos8) Quote:
|
Quote:
O sa isi remedieze problemele cu rugina si colegul forumist cu honda "fasso" (care imi este si coleg de serviciu ). In curand o sa devina piesa de muzeu , cred ca sunt mai putine rolls roise in romania decat modelul de honda pe care il are . :) |
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
hai ca uiasem de pozele astea bre :) las' ca pe sambata promit ca-ti fac niste HDR-uri mai adevarate daca o tine vremea cu noi ;)
p.s. fi atent la ala cu dacia din poza ce concentrat era sa dea cu spatele :lol: |
E ok masina, dar scoate stickerele alea ca nu vin deloc bine pe ea.
E genul de masina care arata bine in stilul clean. |
daca te uiti atent la prima poza de pe topic, usa din spate e ceva mai inchisa la culoare decat restul masinii, rezultatul unui vopsitor batut in cap . Patratzelele alea au rolul de a acoperi acest defect minor pana vor fi bani pentru remediere ;)
|
Din pacate masina a fost cumparata cu usile din spate mai inchise la culoare (a fost masina unei femei care a infundat usile iar mecanicul de cartier care a reparat-o cred ca erea beat :)) )
Are dreptate colegul "Fasso" ... o reparatie care m-ar fi costat cateva milioane bune prin revopsirea acelei parti mai inchise am decis s-a o ascund cu 20 lei din lipsa de fonduri :D . La anu cred ca o s-a reusesc s-a o vopsesc integral .. probabil voi schimba si culoarea . Acum v-am povestit si problema cu usile :)) |
Maşină frumoasă, dar faptul că nu "iese" la culoare nu justifică mizeria aia de autocolant!
Keep it simple! |
eu cand ti-am zis ca trebuia sa lipesti fluturasi roz pe ea ca arata mai bine n-ai vrut sa ma crezi :lol:
momentan sunt absolut sigur ca o sa o lase asa pentru ca stiu ca-l dispera diferenta de culoare si asa macar nu o mai vede. nu de alta dar ma albea si pe mine in fiecare zi :"uite ba ce naspa sunt usile alea" sau "mama ce ma dispera usile alea " :poke: |
4 Attachment(s)
Intamplator am dat peste niste poze de cand am luat masina :D
Am gasit si una cu minunatia de scaun :D |
masina va avea in curand si deschidere portbagaj din telecomanda, asta daca domnu' alex nu-si prinde urechile in fire si motorase .:lol:
|
Vai ce urata era masina inainte..
Keep up the good work. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning