Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   1999 Daewoo Lanos (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/198886-1999-daewoo-lanos.html)

v_all3x 13-07-10 14:47

1999 Daewoo Lanos

10 Attachment(s)
Cum spune si titlul, de 4 luni sunt mandrul posesor al acestei masini, si anume Daewoo Lanos din 1999. Ca dotari, masina are :
-geamuri electrice
-din pacate instalatia de A/C este incompleta(compresor lipsa)
-scaun sofer Recaro cu reglaje electrice(cu care din pacate momentan nu am poze)
- 2 x airbag
-servodirectie
-GPL de fabrica(o butelie mare in portbagaj :lol: )
In momentul in care am achizitionat-o masina avea 111 000 km la bord, era plina de praf si "neingrijita" estetic.
Acum lucrurile care le-am facut pe parcurs :
-colant laterale
-curatat/polishat faruri
-filtru sport primit de la colegul forumist fasso ( multumiri)
-folie geamuri laterale omologat R.A.R.
-folie stopuri
SI momentan cam atat imi vine in minte :rolleyes2

v_all3x 13-07-10 14:51

Re: 1999 Daewoo Lanos

4 Attachment(s)
Inca un set de poze 8)

fasso 13-07-10 15:14

Ba gogule, stii ce n-ai zis?! ca ai husa de volan de imitatie de piele ce imita lemnul :lol::lol::lol:
Frumoasa domnule masina si cel mai important, consuma f. putin ;)
Imi place cum e pusa folia pe geamuri...spune-mi te rog cine te-a ajutat la montaj ?:lol: Si inca ceva, parca stiu honda aia de undeva 8):lol:

RD-Woo 13-07-10 18:19

Bun venit! printre singurii cu lanos din acesta sectiune!
sa o stapanesti sanatos8)

Quote:

parca stiu honda aia de undeva
Fa-i ceva la pasajele rotilor spate.. rugina isi face de cap p'acolo... :sad:

v_all3x 13-07-10 19:54

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 3515676)

Mersi pentru incurajari .
O sa isi remedieze problemele cu rugina si colegul forumist cu honda "fasso" (care imi este si coleg de serviciu ). In curand o sa devina piesa de muzeu , cred ca sunt mai putine rolls roise in romania decat modelul de honda pe care il are . :)

fasso 13-07-10 22:20

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 3515676)

problema e ca la o masina de varsta ei rugina isi cam face de cap peste tot din pacate, dar sa speram ca voi remedia problema ... iar daca nu, recarosare cu alta gagica exact la fel, dar din germania :rolleyes2
Quote:

Originally Posted by v_all3x (Post 3515865)
Mersi pentru incurajari .
O sa isi remedieze problemele cu rugina si colegul forumist cu honda "fasso" (care imi este si coleg de serviciu ). In curand o sa devina piesa de muzeu , cred ca sunt mai putine rolls roise in romania decat modelul de honda pe care il are . :)

ba bolovane, sunt mai multe rolls-uri poate :lol: fi atent ca am gasit undeva ca cica lanos-ul ar avea distanta la prezoane de 4 x 114 sau cat naiba e, in niciun caz 4 x 100 cum presupuneam noi . trebuie sa mai facem cercetari in privinta asta, sau daca nu luam de proba o janta de la a mea si incercam sa vedem daca merge la gauri pe a ta(eu am 4 x 100) ;)

fasso 13-07-10 22:26

3 Attachment(s)
hai ca uiasem de pozele astea bre :) las' ca pe sambata promit ca-ti fac niste HDR-uri mai adevarate daca o tine vremea cu noi ;)
p.s. fi atent la ala cu dacia din poza ce concentrat era sa dea cu spatele :lol:

Mustang 13-07-10 22:55

E ok masina, dar scoate stickerele alea ca nu vin deloc bine pe ea.
E genul de masina care arata bine in stilul clean.

fasso 14-07-10 12:54

daca te uiti atent la prima poza de pe topic, usa din spate e ceva mai inchisa la culoare decat restul masinii, rezultatul unui vopsitor batut in cap . Patratzelele alea au rolul de a acoperi acest defect minor pana vor fi bani pentru remediere ;)

v_all3x 15-07-10 08:50

Din pacate masina a fost cumparata cu usile din spate mai inchise la culoare (a fost masina unei femei care a infundat usile iar mecanicul de cartier care a reparat-o cred ca erea beat :)) )
Are dreptate colegul "Fasso" ... o reparatie care m-ar fi costat cateva milioane bune prin revopsirea acelei parti mai inchise am decis s-a o ascund cu 20 lei din lipsa de fonduri :D . La anu cred ca o s-a reusesc s-a o vopsesc integral .. probabil voi schimba si culoarea .
Acum v-am povestit si problema cu usile :))

andi_cimpean 15-07-10 16:17

Maşină frumoasă, dar faptul că nu "iese" la culoare nu justifică mizeria aia de autocolant!

Keep it simple!

fasso 15-07-10 16:39

eu cand ti-am zis ca trebuia sa lipesti fluturasi roz pe ea ca arata mai bine n-ai vrut sa ma crezi :lol:
momentan sunt absolut sigur ca o sa o lase asa pentru ca stiu ca-l dispera diferenta de culoare si asa macar nu o mai vede. nu de alta dar ma albea si pe mine in fiecare zi :"uite ba ce naspa sunt usile alea" sau "mama ce ma dispera usile alea " :poke:

v_all3x 22-07-10 20:56

4 Attachment(s)
Intamplator am dat peste niste poze de cand am luat masina :D

Am gasit si una cu minunatia de scaun :D

fasso 28-07-10 11:03

masina va avea in curand si deschidere portbagaj din telecomanda, asta daca domnu' alex nu-si prinde urechile in fire si motorase .:lol:

hammerphilosopher 28-07-10 14:18

Vai ce urata era masina inainte..
Keep up the good work.

All times are GMT +2. The time now is 16:49.

- Copyright 2026 4Tuning