![]() |
****tratoria Center ****
9 Attachment(s)
ce stitzi... :) s-a deschis mall_ul :) aveti ceva poze cu el si cum sunt preturile :)
|
Re: ****tratoria Center ****
hai ma las'o. Nu o sa vezi asha ceva in bt !!!! :))
|
mai stiii poate in viitor pe stie_ul lor scria ca la sfarsitul lunii iunie e gata tot :)
da am trecut pe acolo dar am uitat sa ma uit daca l`au terminat stiu ca era in constructii |
numa sa nu aiba aceeasi soarta ca si carisma
|
Quote:
|
daCA FACEAI SI o poza sa vada si ochiul nostru ince stare e :)
|
Quote:
|
danielrx4 ...e foarte posibil sa ai dreptate.in primul rand mie nu-mi place zona in care e amplasata...aceeasi greseala ca si la Carisma...dar cine stie.Am auzit si niste zvonuri ...pfff...ca ar fi vreo 30 euro mp. Sper sa fie doar un zvon.O sa vedem ce are sa iasa din toata chestia asta.Ca design...cladirea e intradevar ...superba.
|
pai, k sa fim sinceri, intr-adevar in botosani e multa saracie dar...sunt si multi oameni cu bani . in mall-ul din Iasi cre'k 20 % din clienti sunt din bt...poate o sa avem si noi mallu nostru la tratoria
|
:shock: imi daiu seama ca preturile vor fi super umflate :shock: dar se vor gasi si lucruri de firma:lol: da cine are bani sa inchirieze acolo:rolleyes2
|
poate cineva sa imi explice unde se construieste smecheria asta pls?
|
Daca nu ma insel e pe langa Perla , pe stradutza aia care da spre unirii..
|
Quote:
|
okie mersi
|
am trecut azi pe acolo , e destul de ridicat .. dar e micutz nu prea aduce a mall
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning