![]() |
Achizitie masina pana in 10.000 euro
Vreau sa stiu daca imi pot gasi o masina pana in 10.000 d euro ! Nu prea as vrea Dacii ... Masina va fi ulterior modificata .... Si imi plac cele coupe in 2 usi ... Ce ma sfatuiti ? Sa nu fie mai jos de 2000 , 1.9L motorul sau aproximativ , cel putin 70CP ... si cam atat ....
|
Re: Achizitie masina pana in 10.000 euro
Fiat Stilo,Ford Focus,VW Golf 4,Opel Astra Coupe Bertone sunt masini care arata bine in 3 usi...ar mai fi....Renault Megane,Audi A3....cred il gasesti la banii astia dar cam vai de el...
Mult succes |
As putea face buy-back ? Adik sa vand Bora si sa iau alta tot de la volkswagen + diferentza ... ??? Care-i faza cu buy-backu' ???
|
din cate stiu la buy back duci masina veche ei ti-o evalueaza si poate constitui avans pt o masina noua..corectati-ma daca gresesc..:oops:
|
cam asa ceva, dar iesi in pierdere... mai bine iesi chiar si daca o pui pe autovit la 500 de euro sub pretul pietei... pret la care o vinzi in 3 zile.
|
gasesti o groaza de leoane si astre in targ.... full
|
hmmm... try Alfa 147/156... ;)
|
pe autovit vezi ca era un alfa 147 gata modificat..km cam 50.000 avea +- ..bani pana in 10000 sigur... arunca o privire ca dai sigur de ea ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning