![]() |
[Schimb] Dacia Sport Custom.....
5 Attachment(s)
Schimb Dacia Sport.....astept oferte....nu e de vanzare....se ofera doar pe schimb.....cu altceva strainez...vw golf ,scirocco,opel manta sau bmw....
interior: -plafon din material textil negru -parasolare maro R12 -oglinda heliomata -bord tip OOO frantuzesc -ceasuri R12 TS cu turometru -nuca alba R12 -volan clasic lemn -fete de usi maro -scaune dupa ford fiesta mk2 -polita noua -bricheta cromata SEIMA -mocheta dupa 1310 din material textil gri -geamuri electrice -consola R12 + mp3 player si 2 boxe exterior: -jante GM opel(ascona B,kadett c)(care luna asta vor fii dublate) -cauciucuri contisport 195/45/13 -pasaje spate golf 2 -spate modificat cu stopuri 1300 + sticle seima cu dunga nichelata -in fata am trecuto la 2 faruri Cibie dupa renault dauphine gordini cu becuri galbene -semnalizari in caroserie Seima albe frantuzesti -bari 1300 frantuzesti -manere cromate r12ts -toba sport micuta pt un sunet putin mai gros si pt estetica(arata mai bine decat una de fabrica) -buson frantuzesc PJ -ornamente nichelate pe porbagaj si streasina -stropitori cromate -stergatoare cromate mecanic: -trecere la 4 prezoane -punte spate r18 turbo pe discuri(care deocamdata este pe tamburi ...mai am sa imi achizitionez etrierii si suportii de etrieri) -pe fata momentan flanse pana termin fuzetele de papuc diesel cu discuri ventilate de DSN -schimbata toata bucsaraia fata,spate -amortizoare Monroe Gas-Matic dupa renault 12 -arcuri bmw ursulet fata si spate de opel -motor 1.6 refacut complet in noiembrie -pistoane setcar, -camasi din teava de sonda de foraj -segmenti goetze -cuzineti si semicuzineti borgo R1 -chiulasa refacuta complet si luat din ea 1.2mm si marite gurile la admisie si evacuare -distributie noua Made in france de R12 -pompa de apa noua -bobina Doduco -baterie noua Caranda -releu incarcare Duccelier -fise Bougiecord rosii -instalatie electrica noua -cutie in 5 trepte |
Re: Schimb Dacia Sport Custom.....
Te intereseaza? https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ml#post3509702
|
Quote:
|
iti dau o berlina din 99 :d
|
[QUOTE=andreigame;3510599]Schimb Dacia Sport.....astept oferte....nu e de vanzare....se ofera doar pe schimb.....cu altceva strainez...vw golf ,scirocco,opel manta sau bmw....
frumoasa foc si foarte sic. |
Quote:
[QUOTE=ondin;3511563] Quote:
|
Eu nu inteleg de ce ai puso aici:rolleyes2 sa vezi ce oferte poti primi pe ea sau cum? Ca nu inteleg actiunea ta.... Deabea ai facut masina si vrei sa o dai, putin probabil...
|
daca ar fii sa o dai pe bani cat ai cere pe ea ?
|
Pai de ce o dai la schimb?
Daca tot e sa faci un schimb, eu as lua acel Opel Manta si as scoate din el o minunatie. Am cautat o masina ca asta cu ceva vreme in urma inainte sa vina Clio MK1. :love:8) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
totusi un pret ? poate nu zice lumea ca esti nebun ...
|
UN schimb te intereseaza?https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...nz/page-5.html
Plus o mica dif din partea ta? |
Quote:
masina inlocuitoare...Bmw 525 benzinar 150hp admisie getrag tipla....doar schimb pe schimb.......da-mi un pm cu ce dif mai vrei tu pt corsa... |
Quote:
|
Asa faceti toti le modificati si pe urma le dati eu nu mai inteleg la ce va mai dati fan dacia ca vad ca nu sunteti :?::?::?::?::?::?::?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning