![]() |
passat VR6 vs~180cp
din ce imi aduc aminte pana acum
vs-e30 2,5 12v....2-0 vs-e30 2,5 12v....0-2...si-a luat revansa cu alta pompa de benzina:-P vs-passat 1,9tdi softat 1-0 vs-e36 318is 1-0 vs-honda civic 1,8 +140cp....2-0 vs-e30 2,5 12v...0-2 vs-citroen bx 1,9Td foarte umblat...0-2 vs-vectra sfi umblata...0-1 sigur mai sunt care nu imi aduc aminte....asa ca ....care va stiti...postati aici:lol: pana una alta...ne vedem la cupa cocean precizez ca masina are 1400 de kg...toate la locul lor....si 174cp plus un filtru sport.....fara butoane ascunse sau cine stie ce harti:lol: |
Re: passat VR6 vs~180cp
harta europei o ai?.....ma intereseaza sa ma duca pina la baicoi.........:)
|
Quote:
acetona mai cumperi?...am gasit vreo 2 sticlutze......valuta forte...nu gluma:lol::lol: |
Mamaaa ... ce lista lunga ... care din 2.5 alea e 2.6-ele??? :P
Bafta la omorat ursi ... mai umbla si tu la el ca are potential ... nu il marita! |
Quote:
|
soft ai ??daca nu ai si vrei eu am avut vr6-2.8 ..si am un soft ...de la ABT parca nu mai stiu exact .. foarte smecher ... la mine imi mergea masina foarte bine cu el , mult mai rotund si sincer tragea si foarte bine ...din ce an e masina ta ?
Nu vreau nici un ban pe soft !pt ca esti din oras cu Boby mom!(membru anonymous ):) |
Quote:
bobi_grigore |
da-mi tu add ca nu prea am timp acum sa intru pe mess... turboboys2002
Ai noroc softul e de la ABT ! eu l-am avut pe masina si tragea ceva de genul asta ... https://www.youtube.com/watch?v=hLxRkmA2olQ deci cand e imi dai un buzz .. cel mai bine noaptea. si iti dau softul! |
Atentie la ce cod de motor ai... Nu merge la toate. Recomandarea mea e sa-ti pastrezi epromul original si sa scri softul ABT pe altul (gasesti in comert, e ieftin, mi se pare ca iti trebuie cu 12 pini, picioruse cum s-or numi alea). Ca sa nu ai batai de cap, poti sa-ti pui si soclu sa le schimbi cum vrea muschiul tau. El din fabrica vine direct pe placa ECU-ului.
Daca te intrebi de unde stiu, am avut VR6, eu i-am dat softul lui Toba^ si spre norocul lui, i-a mers.. mie nu :) |
Quote:
saru'mana bucuresti:hug: |
opa ... se umfla muschii pe tine boss :D
|
asa suntem noi cei de la anonymous ...:D
|
Quote:
|
nu boss... ca am mai `vartit niste suruburi si e mai bine :twisted: daca arunci bancheta aia din piele si scaunu din dreapta va fi si mai bine pt tine :twisted:
|
Quote:
De abia astept sa vad cum trage veretele softat ...:D Bafta la softat ... sper sa iti mearga! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning