![]() |
Machete in lucru - SpiriduS
5 Attachment(s)
Salut!
Sa ma prezint intai: sunt Ciprian locuiesc in Galati si colectionez machete la scara 1/72. Aici imi voi prezenta lucrarile de tuning la 1/72. Momentan nu am mai vazut pe net incercari de tuning la aceasta scara. Pozele sunt facute cu un telefon SonyEricsson K550i de 2MP cu AutoFocus, recunosc calitatea nui super dar sper sa achizitionez in curand ceva mai profesionist... Prima lucrare e un GOLF IV. Urmeaza BMW 3er e/90 si va mai urma... Numai bun! |
Re: Machete in lucru - SpiriduS
Quote:
|
cu ce ai taiat plafonul pentru trapa?
|
bine ai venit!mai ateptam sa vedem cum decurg proiectele!
|
Quote:
Multumesc pentru primire! Am o intrebare inainte de vopsire imi recomandati sa dau cu grund o macheta la 1:72? Cred ca daca o dau cu grund, apoi o vopsesc sa nu mai am detalii pe macheta. Voi ce credeti? Pana acum am vopsit un Focus si un Transit fara grund si nu sa decojit vopseaua. Si cum actioneaza pe poxilina vopseaua? Vor fi diferente intre partea metalica si poxilina? Merci |
ai rabdare ca sa tunezi aceste "scari"
-grund nu am dat nici eu la 1/24.. -daca slefuiesti bine nu se vede nici o diferenta ca a fost poxilina sau altceva... bafta! |
Merci!
|
5 Attachment(s)
Revin cu un update la Golf si anume praguri noi. Inca nu sunt terminate voi mai prelungi putin partea din spate pana vine sub aia din fata.
Modelul este aproape gata trebuie putin slefuit, ma mai gandesc daca dau cu grund sau aplic direct vopseaua. Sa ii fac si un eleron discret? Subwooferul sa il las asa sau sa il intorc invers? Maine voi prezenta fratele lui golf 4, un golf 4 cabrio cu un tuning discret. Miercuri sper sa pot prezenta si 3er e90.. Numai bine si spor la modelit! |
5 Attachment(s)
Continui prezentarea cu Golf 4 cabrio GTi... Proiectul e inceput in urma cu 3 zile..
Modificari in momentul de fata: - fusta - bad-boy - micsorata garda la sol - un nou look pt spoilere si praguri - finala la esapament - prelungire portbagaj - grila noua - am pastrat manerul la portbagaj Maine voi pleca din oras si nu stiu daca am timp sa mai pun poze si cu seria 3 ... Sper sa va placa! Bafta! |
nu arata mai bine daca lasai parbrizul?:-?
bafta8) |
un proiect foarte interesant, fii atent la finisari, chiar daca e mic... spor la treaba !
|
4 Attachment(s)
Quote:
Pt astazi prezint BMW 3er E90 cu urmatoarele modificari: - codita de rechin :D - un body-kit complect, masina a avut in jur de 4 body-kit-uri. - aerisire pe capota, minuscula, care in timpul fabricatiei a produs nenorocirea care imi venea sa renunt la proiect, montantul A sa rupt l-am refacut dintr-o agrafa pilita pana a ajuns o platbanda si s fost prinsa de masina - toba esapament, mai am de facut traseul - la interior scaunele fata originale le-am oferit o forma sport si am imitat centura (ata), mai am de facut suportul de prindere... unde am facut un test pe un focus sedan creat tot de mine... Pozele! |
1 Attachment(s)
Salut!
Revin cu un update la Golf 4 unde i-am facut grile pe spoiler din sita de la bateria de chiuveta. Pe mijloc ma gandeam sa construiesc un intercooler. Daca totul decurge ok si cu acest aspect mai ramane dilema vopsiri... si anume: Ce culoare var placea sa aiba macheta? Ma gandeam la un alb cu inserti de sclipici, cu un plafon negru pana la eleron. Dar ar merge si invers. P.S. aici voi putea pune doar lucrarile de tuning? |
da aici pui lucrarile de tuning pe machete cele cu machetele stock le pui in alt thread care se va numi machetele mele -Spiridus
on topic foarte frumoase machetele cum reusesti sa faci asa ceva la scara 1:72??:O |
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning