![]() |
Cielo B 201 CRS
4 Attachment(s)
Vin si eu cu a mea la prezentare. Cielo 97 ROZ - Ca modificari avem asa: motor refacut, cumparata cu 2000 de km, 5400 in prezent in crestere :D, ambreiaj nou, amortizoare gaz noi fatza/spate, arcuri spate noi Heavy Duty, discuri fata perforate Zimmerman, etrieri de vectra, discuri spate cu punte de Opel, tobe noi stock, jante OZ Canova 15" incaltate cu Vredestein vara 195/55R15, scaune electrice Recaro de Opel Omega, oglinzi incalzite, becuri bord rosii toate, faruri/semnale/proiectoare clare, stopuri fumurii clare, culoare rosu perlat care n`a iesit cum trebuia si acum bate in roz :-).
Dupa achizitionare: legat fire proiectoare + schimbat becuri (alb clar), schimbat pompa de benzina, schimbate simeringurile de la planetare + cel dintre cutie si motor, schimbata garnitura baia de ulei. Zilele trecute am incercat sa etansez stopul dreapta spate si cred ca am reusit. Incep sa cred ca e problema din fabricatia lor pentru ca am vazut ca si Radu ERD avea tot stopul din dreapta 'transpirat'. Atasez mai jos si ceva poze. Mai multe pe parcurs :-) |
Re: Cielo B 201 CRS
Sa ne traiesti Colegu' si masinuta la fel! Ne intalnim si aici :lol:
Ia pune si niste poze cu interiorul, ca nu cred ca am vazut :) Legat de faruri, da, astea facute 'pe vapor' (din china aduse de rxm, acum nu stiu daca mai aduc) asa sunt majoritatea. Eu le-am desfacut pe ale mele si erau prinse doar cu un pic de silicon. Le-am etansat bine cu mastic. |
frumoasa masina...;)sa o stapanesti sanatos
|
4 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri. Am mai facut niste poze mai devreme. http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/9.gif
@ Banzay interiorul e stock oarecum.. Sunt schimbate decat scaunele, mocheta fata, becuri bord si 3 /4 fete usi. Fata si spate stanga sunt de Nexia (asa mi`a zis cineva la intalnirea de acum 1 sapt) si spate dreapta e de GLE. Se vede si in poza. Stopul mi`a fost frica sa`l desfac asa ca i`am dat o gaura jos si am intrat cu niste solutie de geamuri cu o tzevulice de wd40.. Nu a iesit tot praful dar fata de ce era inainte... Dupa terminare l`am tras cu mastic pe laterale si gauricea am astupat`o cu chit auto ca poate transpira iar si sa pot sa`l deschid. |
Marfa scaunele :) Eu vorbeam de faruri, nu de stopuri, nu citisem bine :)
|
Quote:
|
Quote:
Mai am un off... Pe masina am arcuri Heavy Duty pe spate, si separat mai am o pereche arcuri normale. Respectivul a pus arcurile astea Heavy ca a avut o evacuare de inox si cu arcurile ei atarna. Ma bate gandu sa le pun pe cele vechi ca sa o las mai jos. Se merita? Sau sa`mi iau arcuri sport ca sa o fac si mai rigida? |
Imi place cum arata masina, e ingrijita. Faine jante, stopurile de asemenea. Daca tot te bagi sa schimbi arcurile, pune sport, ca o sa le pui p-astea si o sa zici ca vrei sport dupaia. Un efort mic pt un efect asa de mare :lol: Strange bani si pune-i o folie pe geamuri, o sa arate de vis!
PS: mie-mi place asa... roz 8) |
Frumoasa masinuta, te-am tot vazut prin oras in ultimu timp :P, foarte interesanta culoarea.
|
si eu :lol:
|
1 Attachment(s)
Arcuri m`am gandit si la sport dar inca mai am de mesterit la altele si nu e buget. Am zis pentru inceput s`o las mai jos cu arcurile originale. Inca mai am in gand sa tai 1-2 spire din arcurile originale dar mi`e sa nu dau cu ea de pamant. Folie nu cred ca o sa`mi pun prea curand ca am geamurile toate zgariate si n`o sa iasa. Poate prin primavara schimb si geamurile, o alarma, etc. Sau poate fac rost direct ionizate ca astea? Ma mai gandesc. Bani sa fie. Deocamdata o trag pe dreapta o saptamana. Plec in vacanta. Sa vedem cand ma intorc de ce ma mai apuc.. http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/39.gifhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/111.gif
LE: Si mie imi place asa roz.. E unica si ii sta chiar bine! http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/1.gif |
Quote:
|
Quote:
|
Baga o suspensie Sport Tatehnix 60/40 ,bara sus si jos pentru rigidizarea caroseriei .
Bafta cu masina ,la mai multe modificarii si proiecte. p.s Am Tatehnix 60/40 de 2 ani si nu am probleme ,suspensia am acizitionato de la Serban adusa din Germania Kadett E. |
Fiindca imi place masina si faptul ca ai intrat pe forum cu modificari deja facute....iti dau o idee buna....: iti pui geamuri negre nu dealea oglinda...niste jenti pe 16..17 sau cum vrei...si niste angel eyes-uri....daca nu ai asta pe lista faci cum vrei...dar sa iasa frumos la sfarsit....bafta in continuare!!:peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning