Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Magazine Machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/198314-magazine-machete.html)

FED express 09-07-10 20:58

Magazine Machete

Baieti, vara asta fac un drum Romania-Bulgaria-Grecia-Serbia-Croatia-Slovenia-Ungaria-Romania. Intrebare:Sunt ceva magazine mai bunicele de machete, exceptand benzinariile.Stiu ca in Serbia se gasesc modele mai vechi , Croatia cam asa si asa, am fost de 2 ori, dar nimic bun.In slovenia stiu ca este la Maribor si se gasesc modele rare in piata de vechituri de acolo.Acolo am gasit acum 2 ani modele vechi de Bburago.In Ungaria intrebarea este daca sunt ceva machete in Budapesta.Am fost 3 ani la rand si nu am gasit, decat cateva mici intr-o benzinarie.Poate mai siti voi.
Este prima data cand merg in Grecia, mai exact in Paralia Katerini.Sunt magazine de machete acolo??am auzit ca e oras.am sanse sa gasesc ceva?

mikkado 09-07-10 21:35

Re: Magazine Machete

Din pacate la Katerini nu o sa gasesti nimic, am fost 2 ani la rand, doar prin benzinarii cate ceva.Daca o sa ai drum catre Atena s-ar putea sa gasesti cate ceva, dar trebuie sa fii cu bagare de seama, e o perioada destul de tulbure la ei anul acesta, si ce sa zic .....drum bun ;)

schumimodells 10-07-10 07:40

In Budapesta: AutóModellSzalon

Budapest,sector XIII,str:Victor Hugo 24/B

http://www.automodellszalon.hu/fooldal.htm

axel_BMW 10-07-10 12:54

In Ungaria, ai la dispozitie colectia retroauto de la DeAgostini.
Colectia cuprinde diverse machete comuniste printre care si Dacia 1310, apare din 2 in 2 saptamani si se gaseste la orice toneta cu reviste.
Daca ai noroc, gasesti si modele din seriile anterioare. Revista costa 30 lei ( pe ea apare si pretul in lei :shock: ).
Machetele sunt frumusel facute dar, atunci cand le iei, trebuie sa te uiti atent la ele sa nu aiba stergatoare, oglinzi etc. lipsa ( se mai intampla, eu, cel putin, am una la care lipseste oglinda retrovizoare )

site : www.retroautok.com

Cea mai interesanta din vara asta mi se pare Moskwitch 408, dar urmeaza sa vedem :D

FED express 10-07-10 15:08

Quote:

Originally Posted by mikkado (Post 3506267)
Din pacate la Katerini nu o sa gasesti nimic, am fost 2 ani la rand, doar prin benzinarii cate ceva.Daca o sa ai drum catre Atena s-ar putea sa gasesti cate ceva, dar trebuie sa fii cu bagare de seama, e o perioada destul de tulbure la ei anul acesta, si ce sa zic .....drum bun ;)

da, s-ar putea sa o iau si spre Atena...sper sa gasesc ceva.Multumesc!

Quote:

Originally Posted by axel_BMW (Post 3507486)
In Ungaria, ai la dispozitie colectia retroauto de la DeAgostini.
Colectia cuprinde diverse machete comuniste printre care si Dacia 1310, apare din 2 in 2 saptamani si se gaseste la orice toneta cu reviste.
Daca ai noroc, gasesti si modele din seriile anterioare. Revista costa 30 lei ( pe ea apare si pretul in lei :shock: ).
Machetele sunt frumusel facute dar, atunci cand le iei, trebuie sa te uiti atent la ele sa nu aiba stergatoare, oglinzi etc. lipsa ( se mai intampla, eu, cel putin, am una la care lipseste oglinda retrovizoare )

site : www.retroautok.com

Bine ca mi-ai amintit.sa nu uit sa iau.Tare doar 30 de lei...Multumesc!

Cea mai interesanta din vara asta mi se pare Moskwitch 408, dar urmeaza sa vedem :D

Quote:

Originally Posted by schumimodells (Post 3506870)
In Budapesta: AutóModellSzalon

Budapest,sector XIII,str:Victor Hugo 24/B

http://www.automodellszalon.hu/fooldal.htm

Multumesc mult.Am fost odata si am vrut sa intru dar era inchis.Nici nu mi-am amintit cum i zicea.E cumva pe langa Hilton??Parca acolo l-am vazut.daca nu, si stii zi-mi un loc mai cunoscut din preajma lui.

Multumesc mult baieti si va mai astept si pe altii daca mai stiti ceva.:hug:

model collector 12-07-10 01:18

Benzinariile nu sunt magazine de machete! Cauta cu Google Maps si gasesti tot ce vrei.

FED express 12-07-10 07:49

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3511352)
Benzinariile nu sunt magazine de machete! Cauta cu Google Maps si gasesti tot ce vrei.

mda....mersi nu stiam ca gasesti si cu GoogleMaps.

DrifterGT 13-07-10 15:01

2 Attachment(s)
Am gasit eu azi cand am schimbat uleiul...

Dealer AUTO AUDI are cam asa ceva...

1:18 AUDI R8 SPYDER WHITE Limited edition 55/500 €199.99
1:18 AUDI R8 GREY €145.99
1:18 AUDI R8 BLUE €155.99

1:43 AUDI S2 €45.99
1:43 AUDI S5 €45.99
1:43 AUDI RS6 €45.99

1:50 AUDI R8 €14.99
1:50 AUDI AVANT RS6 €14.99

Daca vrei iti iau eu cateva ... vre'o 30 1:18 ... inca vre'o 20 1:43...

Si la final cu banii aia iti ei un A4 1:1 :))

Acestea sunt singurele machete ce le-am vazut aici :|

Se pare ca acolo nu s'a auzit ca e criza :)) preturi foarte foarte mici ...

Imi zice ala ... JUST €199.99 :))

Adresa este:

APR Greece

Kolokotroni 91 Argiroupoli, Athens, 16451, Greece

FED express 13-07-10 19:01

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3515281)
Am gasit eu azi cand am schimbat uleiul...

Dealer AUTO AUDI are cam asa ceva...

1:18 AUDI R8 SPYDER WHITE Limited edition 55/500 €199.99
1:18 AUDI R8 GREY €145.99
1:18 AUDI R8 BLUE €155.99

1:43 AUDI S2 €45.99
1:43 AUDI S5 €45.99
1:43 AUDI RS6 €45.99

1:50 AUDI R8 €14.99
1:50 AUDI AVANT RS6 €14.99

Daca vrei iti iau eu cateva ... vre'o 30 1:18 ... inca vre'o 20 1:43...

Si la final cu banii aia iti ei un A4 1:1 :))

Acestea sunt singurele machete ce le-am vazut aici :|

Se pare ca acolo nu s'a auzit ca e criza :)) preturi foarte foarte mici ...

Imi zice ala ... JUST €199.99 :))

Adresa este:

APR Greece

Kolokotroni 91 Argiroupoli, Athens, 16451, Greece

ma Alex, asta-i egal cu non post...pa ce-mi bagi mie aici.Crezi ca-s seic din Arabia??
De banii care-i am poate imi iau un 1/87 :-):-)...m ise par foarte scumpe si din cate vad nici nu ai mentionat vreo firma high-end.care-i faza??Poate ma lamureste careva.Stiam ca in Gracia sunt diferente mari, adica sunt cei mai bogati oameni si cei mai saraci, da tu ai intrecut masura.Oricum cred ca de asta zicea si Mikado.Daca am drum spre Atena, tre sa verific de ce-s asa scumpe.Imi iau un ciocan mare cu mine :evil::twisted::lol::lol::lol:Mersi Alex ca m-ai readus cu picioarele pe pamant.Oricum pana la urma cred ca renunt la ideeea de a mai lua ceva din Grecia-in afara de suveniruri- cred ca machete voi lua din Uungaria-caut si eu revista aia-De Agostini, sau stiu sigur ca gasesc si in Ungaria si in Austria HW Elite.Pe curand.

DrifterGT 13-07-10 19:07

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3515760)
ma Alex, asta-i egal cu non post...pa ce-mi bagi mie aici.Crezi ca-s seic din Arabia??
De banii care-i am poate imi iau un 1/87 :-):-)...m ise par foarte scumpe si din cate vad nici nu ai mentionat vreo firma high-end.care-i faza??Poate ma lamureste careva.Stiam ca in Gracia sunt diferente mari, adica sunt cei mai bogati oameni si cei mai saraci, da tu ai intrecut masura.Oricum cred ca de asta zicea si Mikado.Daca am drum spre Atena, tre sa verific de ce-s asa scumpe.Imi iau un ciocan mare cu mine :evil::twisted::lol::lol::lol:Mersi Alex ca m-ai readus cu picioarele pe pamant.Oricum pana la urma cred ca renunt la ideeea de a mai lua ceva din Grecia-in afara de suveniruri- cred ca machete voi lua din Uungaria-caut si eu revista aia-De Agostini, sau stiu sigur ca gasesc si in Ungaria si in Austria HW Elite.Pe curand.

Inafara de AUDI R8 SPYDER DELEAR EDITION si cel LIMITED altceva nu preciza... aaa ba da :)) scara 1:18 , presupun ca sunt kyosho cu un pret dublu ! Nu am putut sa ma ating de ele deoarece erau in vitrina ... oricum mai bine ei de pe ebay ... model asemanator Kyosho am vazut la 69 lire... dar nu 200 euro...
:-)

e30_eVG3n 13-07-10 20:01

Cele 1/43 pot fi foarte posibil Minichamps-uri...
Preturile mi se par ok, adica in Romania o macheta 1/43 la reprezentanta Audi este in jur de 170 ron, asa ca nu mi se pare mare diferenta...

model collector 13-07-10 21:21

Aacestea sunt preturi in bataie de joc.

FED express 13-07-10 21:32

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3516061)
Aacestea sunt preturi in bataie de joc.

maricele nu? so oricum eu am in plan daca cumva gasesc ceva sa fie 1/18, altfel nu dau banii.

steaua23 13-07-10 21:42

In magazinele de afara ai mari sanse sa nu gasesti reducerile de pe marile site-uri specializate. In italia spre exemplu, intr-un magazin de machete un Hotwheels elite costa intre 70 si 100E, adica aproximativ pretul neredus.
Cu alte cuvinte, daca eu iau maine de pe modelissimo o macheta autoart la reducere cu 40E nu trebuie sa strig "hotii" cand intr-un magazin specializat o vad la 100E.

FED express 14-07-10 08:10

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3516121)
In magazinele de afara ai mari sanse sa nu gasesti reducerile de pe marile site-uri specializate. In italia spre exemplu, intr-un magazin de machete un Hotwheels elite costa intre 70 si 100E, adica aproximativ pretul neredus.
Cu alte cuvinte, daca eu iau maine de pe modelissimo o macheta autoart la reducere cu 40E nu trebuie sa strig "hotii" cand intr-un magazin specializat o vad la 100E.

pricep...politica de comert pana la urma.interesant oricum.good to know.deci nu o sa ma astept la cine stie ce...tot mai bine e sa iau de pe autoart.ro un AA sau mai stiu eu ce.oricum vad eu ce va fi pe acolo si va anunt cand ma intorc...

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning