![]() |
Cum dau jos geamul de plastic de la ceasurile de bord e36?
1 Attachment(s)
Dupa cum suna si numele topicului am si eu rugamintea sa-mi spuneti cum pot da "sticla de plastic" de la ceasurile de bord?Vreau sa infoliez in folie de carbon 3m rama de la ceasuri?(cu rosu incercuit e sticla de care va vorbeam iar cu albastru rama care vreau sa o infoliez)Poza e luata de pe forum sper sa nu deranjez pe proprietar!;)Va multumesc si astept raspunsuri de la voi.
|
Re: Cum dau jos geamul de plastic de la ceasurile de bord e36?
parca cu un cutit lat si subtire... se baga intre plastic si rama si se trage inafara usor... din cate stiu e prinsa intr-un santulet. Sper ca nu ma insel...
|
sa steie oare in ceva cleme sau mai este si lipit?
|
este lipit
|
Nu vreau sa fiu pisalog, im cer scuze, nu vreau sa fac ceva minune si sa stric ceva(n-ar fi prima data:)))cineva imi zicea sa incalzesc cu un feon plasticul si sa incerc sa-l dezlipesc, ca si la faruri de ex.A-ti mai incercat careva?MUltumesc, si sper sa primesc un raspuns.
|
la faruri ar merge ca e lipit cu silicon, la ceasuri din cate am vazut si eu la o tentativa de a-l desface e lipit plasticul.
|
1 Attachment(s)
Multumesc celor care mi-au raspuns pana acuma, insa nu am primit un raspuns concret la intrebare.chiar nimeni nu a desfacut geamul respectiv?Am gasit un "ornament"din carbon(poza atasata)acesta de exemplu cum il montezi pe cadranul ceasurilor?
|
2 Attachment(s)
Ok hai ca pana la urma am gasit, vazusem mai de mult ca si-a pus cineva fata aceea de aluminiu dar e similar cu ce vrei tu sa pui. Problema este ca el a taiat iremediabil plasticul dintre ceasuri. Acum ramane la latitudinea ta daca o faci sau nu, ca pt ceasurile care le modifici e umpic permanenta modificarea :rolleyes2
|
merci mult dice36!!!!!!totusi sper sa nu fie singura solutie, pt ca daca e asa iti dai seama ca mai bine renunt.ma mir cum se vand ornamentele ca cele pe care le-am postat inainte, daca de fapt sunt asa de greu de montat(dea aceea ma gandesc ca trebuie sa fie o smecherie)!Multumesc mult inca odata.in cazul in care gasesc totusi alta solutie am a o postez aici.
|
Am incercat ieri sa rezolv problema insa cu un alt bord mai rau, nu m-am riscat chiar pe al meu.Ideea e in felul urmator:Don't try this at home!:)))Am incercat cu un feon, cu un cutit lat etc, dar nu merge+ca am crepat geamul de plastic.Prin urmare am renuntat.Poate au incercat altii altfel, insa, cel putin deocamdata la mine nu a dat rezultat.
|
din cate stiu eu .... dai ceasurile jos si in spate are niste cleme in forma de cruce ... rasucesti clemele si iese geamul afara cu tot cu comanda de jos unde iti arata km,martorii etc.. asa e la 6 cilindri ..... pune o poza cu spatele ceasurilor sa vad daca e la fel .. sper sa-ti fie de folos sfatul meu :d
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning