![]() |
IF 90 RDU
2 Attachment(s)
O simpla dacie.Deocamdata fara modificari,batrana si obosita :D
Asa arata cand am achizitionat-o :D |
Re: IF 90 RDU
Quote:
buna achizitie,ai facut ceva la ia,sau urmeaza? |
Şi acum cum arată!
Maşina are linie şi nu pare aşa de obosită. Să īnţeleg că te referi la mecanică şi nu la aspectul exterior cānd spui obosită? |
Felicitari de achizitie si multi km fara incidente.Probabil ca a fost masina de firma si poate de aceea a zis obosita..nu-i nici o problema..usor usor o revigorezi.Ce planuri ai cu ea?
|
1 Attachment(s)
Pai tocmai ai vazut-o acum o ora:D E obosita ca are foarte multi km,mecanica e varza dar eu sunt multumit de ea,nu papa ulei si trage bine!
Deocamdata cateva modificari minore... |
Ai inceput bine :P..ce noroc pe voi ca va gasiti piese repede..
|
Simpatica albitura!
Planuri de viitor cu ea? Adopta un stil clean si o sa iasa ceva frumos. |
Deocamdata nu am planuri prea multe pentru ca nu sunt bani,oricum va suferi mai mult schimbari estetice.O sa o fac cat mai simpla,o sa ii vopsesc si barile albe si sa vad cum fac si cu bandourile(ori le vopsesc si pe ele ori le dau jos),si sa o las putin mai jos...momentan
|
Arata bine masina.... Mai intai si mai intai fa-i mecanica ca e cea mai importanta. Piesele nu sunt o avere si se gasesc destul de usor, majoriatatea se potrivesc de SN. Daca a fost masina de agent inseamna ca are ceva km la bord, dar motorul tine destul de multi km.
Bafta!! |
Normal motorul..cica tine pana la 5oo.ooo de km`...cne stie :-? :D
|
2 Attachment(s)
cu cauciucurile de la NUT :D:D
|
frumoase jantele, cat te-au costat ?
fara capacul ala nu ar arata mai bine ? eventual ai putea sa le vopsesti albe |
fa si tu poze mai de la distanta... sa se vada toata masina..
frumoase jantele.. |
Arata mai urat fara capace.intai sa ii vopsesc barile si p urma ma apuc si de jante.nu prea am avut timp de poze...
|
3 Attachment(s)
cateva poze recente:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning