![]() |
E36 - GFA
7 Attachment(s)
Am revenit pe forum cu ganduri noi si o noua masina pt care am de gand foarte serios sa o fac pe placul meu. Masina este adusa din Germania pe platforma direct in fata casei.Au fost proprietari din 95'-10' niste batrani.
Msaina nu a fost forjata absolut deloc. Toti la care am dato sa o conduca (evident cu mine in masina) au spus ca se comporta impecabil. Ca planuri de viitor ar fi multe...kit-ul M,schimbat toba,farurile,foliat,schimb bujii,ulei,filtru....etc etc iar in final vopsit complet.Toate usor dar sigur..banii nu cresc in pom :rolleyes2 Detalii: BMW 316i 1995-limousine,102 cp,cutie manuala 5 trepte,interior crem negru |
Re: E36-GFA
mi-a stat inima ... asa arata pisicuta mea cand am luat-o aceeas culoare nr rosii de HD :D sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea
|
Re: E36-GFA
Da....arata ok masina,dar sunt in mari dubii cum sa ii fac culoare....rosu nu mai vreau si nici alb....poate un white pearl...N U S T I U :shock:
|
Re: E36 - GFA
ar da bine cu alte jante si kit de m-technik sau macar barile vopsite in culoarea masinii :-)
|
Frumoasa masina ! pentru inceput ar merita o pereche de jante mai stralucite ! si barile vopsite in culoarea masini !
p.s Interiorul e superb ! |
Ms ms :D....vopsitul va fi la final de tot,iar kit-ul de M nu va fi in totalitate. Vreau doar sa iau bara fata de M si un difusor spate pt barile astea stock,iar pragurile raman astea originale...fie ca ma credeti au' nu...pragurile de M....nu stiu...nu prea imi plac mie da' na...cine stie
|
Quote:
|
Quote:
EU UNUL SUNT MANDRU DE EA....CA FIECARE DE MASINA LUI:) |
Frumoasa masina,interesant interior,dezamagitor motor..speram sa iasa ceva frumos din ea :D Asteptam sa vedem ce-i faci..
|
Quote:
Asta e parerea mea,dar sunt deschis si pt alte pareri si lucruri spuse. Fiecare cu dreptul lui. p.s.--ms de laude dar si de interior trebe sa ma cam ocup ca s-a lasat capitonajul de pe plafon |
Quote:
|
Drept ii ....poate o sa caut in viitor un 2.0...max 2.5 si evident vor trebui facute n modificari :shock: iar legat de interior ma voi ocupa si de ala...dar cu timpul
|
Am 2intrebari ...care ma puteti ajuta:
1) Cum pot schimba luminile din bord?...si m-ar interesa si luminile de la butoanele de unde se deschide geamul,butonul de la tigara...etc (daca cineva de pe HD vedeti intrebarea...HELP ME) 2)Ceva bujii bune pt e36 care cunoasteti.....? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning