![]() |
Masina de 8000 euro
Peste o luna fac 18 ani. Trebuie sa imi iau masina da nu prea stiu ce sa imi iau de 8 mii fara vama, din Germania. Vreau o masina germana peste 2001.
|
Re: Masina de 8000 euro
Cam complicat... Nu ai specificat ce model/marca/clasa de masina te-ar interesa. Mie imi place Corsa. Ceva mai mare si *bun* nu gasesti mai nou de 2001 inclusiv.
|
sa nu cumva sa iti iei bmw deoarce consuma mult
|
8000 de euro? ceva de calumea dupa parerea mea cam ce asi vrea sa imi iau si eu> un opel astra cabrio :) sau cupe
acuma sunt multe posibiliati... depinde ce vrei si tu... se poate si un golf 4 ... se poate si un focus... se poate chiar si ceva passat mai slab echipat... spune si tu mai concert ce ai vrea :) |
1 Attachment(s)
Am gasit io un Crysler 300M cu 12.000 euro pe *********** .... din 2001 ... motor 3L , 250CP cauta si tu ... a uitate pe poza de mai jos
|
Quote:
|
As inclina la un VW Bora 131Cp sau VW Golf 4. amandoua in 6 trepte
|
sa fie TDI nu prea ma intereseaza viteza =)) daca ma vad ai mei ca vreau masina mai puternica nu imi mai dau bani de masina. Gasesc ceva dupa 2001-2002 pana in suta de mii de km?
|
Quote:
|
Quote:
Stiu in Oradea un Seat Ibitza 2004 (inca nu are 2 ani , in septembrie face) Galben, 1.2 benzina, 40.000km (REALI) , mp3 , climatronic , jenti pe 17 , si alte dotari nu e chel si il da cu 8000. E in stare foarte buna. |
Variante sunt multe. Mai gasesti si fraieri din cand in cand care dau masina buna la preturi de nimic.
|
Quote:
ori cum e seat ibitza! adica e mult mai micutza si banuiesc ca km sunt parcursi in ro>> asta face cam cat vreo 80 000 in strainatate! |
eu unu nu ti-as recomanda sa-ti iei o masina second!.....sa-ti spun si de ce...deci ai 8000 de euro in mana?.....eu unu as tinde spre ceva nou..chiar si in rate sau leasing.....nu te prea baza pe seconduri din germania ca daca e sa o patesti o patesti oricum(am un prieten ce a luat passat din germania si la 5000 schimba anvelopa spate dreapta...de ce oare?:)...)oricum...doamne feri sa ai probleme cu ea!cantareste-le bine.Dai toti banii pe masina si ea se strica..cu ce bani o mai repari.....intereseaza-te pe la dealeri.....vezi de un accent,logan,skoda,etc.....(am dat un exemplu....nu ca as avea ceva cu marca).....dar ia-o si pe partea cealalta......dai o mare parte din bani ca si avans,iti va fi si rata mai mica,o iei in 5 ani.....iar pe cand termini banii poate sigur vei fi angajat si atunci te-ai scos.....nu e obligatoriu sa-i dai toti..max 50% si cu ce mai ramai mai pui ce vrei pe ea......eu asa as face sa am 8000 de euro in mana.O masina nu o cumperi azi,iar maine daca nu-ti mai place iei alta!..adica daca ai bani...no problem dar traim in romania nu germania sau italia!
|
@alex_ro88, de ce nu iti cauti o alfa 147 sau 156?
Sunt masini ok si iti gasesti in banii astia cu toate taxele ;) |
un golf 4 pe benzina...... din 2001 ...cred ca ti-ai gasii din germania... si cabrio..
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning