Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   masina mea consuma kam mult (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/198106-masina-mea-consuma-kam.html)

castelano xxx 08-07-10 18:39

masina mea consuma kam mult

buna ziua,am si eu un golf 4 1,9 131 cai si de l un timp mi-se pare ka ,consuma kam mult.la 110 120 km/h imi consuma in exterior undeva l 7,3 7,5,nu cam mult???am un prieten ku un passsat si a zis k el l 160 ...iii konsuma kam 6,oare sa fie adevarat?? dak ma poate ajuta si pe mine cineva ku un sfat ceva.va multumesk

Goose 08-07-10 18:54

Re: masina mea consuma kam mult

Quote:

Originally Posted by castelano xxx (Post 3503127)
buna ziua,am si eu un golf 4 1,9 131 cai si de l un timp mi-se pare ka ,consuma kam mult.la 110 120 km/h imi consuma in exterior undeva l 7,3 7,5,nu cam mult???am un prieten ku un passsat si a zis k el l 160 ...iii konsuma kam 6,oare sa fie adevarat?? dak ma poate ajuta si pe mine cineva ku un sfat ceva.va multumesk

Cel mai bine ar fi sa o pui pe un teester si poate ai sa si primesti un raspuns. Pot si mai multe "probleme" care pot sa apara .:D

castelano xxx 08-07-10 18:56

Quote:

Originally Posted by Goose (Post 3503156)
Cel mai bine ar fi sa o pui pe un teester si poate ai sa si primesti un raspuns. Pot si mai multe "probleme" care pot sa apara .:D

nustii kam cat e de platit l un tester??

Goose 08-07-10 19:01

Quote:

Originally Posted by castelano xxx (Post 3503159)
nustii kam cat e de platit l un tester??

daca nu ma insel cred ca un mil , dar nu stiu sigur te mai interesezi si tu , dar un golf 4 ar treb sa consume max 6% la acea viteza , un litru in plus e mult . Si ca sa iti dau un exe ca probleme pot fi ,un injector care nu lucreaza in parametri , o bujie , sau poate chiar si ambreiajul poate patina fff putin si sa nu iti dai seama . dar cum am zis un tester iti arata ce are .

bafta .

castelano xxx 09-07-10 09:02

Quote:

Originally Posted by Goose (Post 3503180)
daca nu ma insel cred ca un mil , dar nu stiu sigur te mai interesezi si tu , dar un golf 4 ar treb sa consume max 6% la acea viteza , un litru in plus e mult . Si ca sa iti dau un exe ca probleme pot fi ,un injector care nu lucreaza in parametri , o bujie , sau poate chiar si ambreiajul poate patina fff putin si sa nu iti dai seama . dar cum am zis un tester iti arata ce are .

bafta .

nu trebuie neaparat sa ma duk l reperentantza vw,pot si altundeva??ms

MANIAC222 09-07-10 10:50

Da, poti sa te duci oriunde vrei tu nu neaparat la " l reperentantza " doar sa mai repeti cateva clase si sa mai citesti o carte; poate in felul asta te mai cultivi si tu si inveti sa scrii corect.

razvanpower 31-08-10 15:46

dak te intereseaza am tester si o pot rezolva problema ta 0728239934 Razvan

All times are GMT +2. The time now is 06:12.

- Copyright 2026 4Tuning