![]() |
Masinile celor din fotbal
Azi am gasit intr-o revista multe masini ale celor implicati in fotbal si am zis sa va impartasesc si voua.....si poate mai imi spuneti si voi ce mai stiti
|
deci sa incep:
STEAUA Daniel oprita-VW touareg Florentin Dumitru-VW touareg Mirel Radoi-BMW Falemi-Subaru impreza WRX Walter Zenga-Citroen C3 Andrei Cristea-Renault Laguna2 DINAMO Cristi Munteanu-VW touareg Florentin petre-Bmw 330 Claudiu Niculescu-Bmw Iulian Burca-Bmw Iordache-Grand Cherokee UNIVERSITATEA CRAIOVA Mihaita Plesan-VW Passat Mutica-VW Passat Zeno Bundea-VW Golf 4 Gusso-VW PAssat RAPID Razvan Lucescu-Audi A6;Porsche Cayenne;Kia Sorento Badoi-Audi A6 Rada-Audi A4 Daniel Niculae-Bmw seria 3 Marius Maldaraseanu-VW Aliuta-Mercedes Stancu-Mercedes CLK Perja-Toyota Landcruiser Godfroid-Ford Mondeo Dan Petrescu-VW Touareg Cursaru-Audi TT Apostol-Opel Vectra Narcis Raducanu-Skoda Octavia Adrian Senin-Bmw seria 5 Cosmin Pascovici-Bmw seria 5 George Curca-Mercedes C klass Cristocea-Golf 4 Farmache- Audi A3 Balba-VW Passat Beceru-Opel Calibra Tinel Petre-Rover Dolha-cielo Vlad Munteanu-cielo Borbely-cielo Campeanu-cielo Mandrean-cielo Tibi Stefan-cielo Enache-cielo |
Antrenori
Victor Piturca-Toyota Landcruiser,Mercedes E Klass
Cosmin Olaroiu-Bmw seria 7,Daewoo Musso Ioan Moldovan-Mercedes C Klass,Skoda Octavia |
Saracii de ei nu au deloc bani..... :D :lol: Mutu avea parca un SL si un Navigator misto! :lol:
|
Patroni cluburi
Ioan Nicolaie(Brasov)-Hummer H2,Bmw seria 7,Bmw Z8,Bmw X5,Porsche Cayenne,Mercedes ML,Land Rover,Ford Sherod
Gheorghe Stefan(Ceahlau)-Audi A6.c klass,Pajero Adrian Mititelu-Mercedes S klass,Bmw X5,Mitsubishi Pajero Cristi Borcea-Bmw seria 7 si Bmw X5 George Copos -Bmw seria 3 si X5 Gigi Becali Bmw -seria7 Mircea Sandu-Mercedes E klass Gica Popescu-ferari 360 modena(180.000 euro) Ioan Becali-Rolls Royce Phantom Adrian Mutu-Bmw 645 Ci,Slk.Lincon Navigator(100.000 euro) Cristian Chivu-Bmw X5 Nicolae Mitea-Alfa Romeo Spider,Bmw 330 Flavis Stoican-Mercedes C klass Ciprian Marica-Mazda RX-8 |
Acum mai astept de la voi cate ceva masinutze..........
|
L-ai uitat pe Balan de la Steaua, are un CLK 200 Kompresor, il vad de fiecare data la spalatorie la mine aici... :lol: :lol:
|
de balan nu scria unde i-am gasit pe ceilalti......
|
de balan nu scria unde i-am gasit pe ceilalti......
|
stiu ca nu e din sport da azi l-am vazut pe huidu cu un ford focus si am inteles ca mai are si un ducati.......mai spuneti si voi
|
gig becali parca are si un bentley sau ceva de genu asta ;)
|
acum doua zile l-am vazut pe Ioan Neculaie cu seria 7.....e bestiala masina aia si pe fisu cu Hummerul... :D :yikes:
|
Rica Raducanu-Santa Fe
|
parca ioan becali (nu shtiu sigur cine...) are Rolls Royce Phantom
|
sal
l-ati uitat pe gigi becali cu un A8 dinasta ultimul model
:) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning