![]() |
METIN 2
Nu e el cel mai bun joc ,dar pe mine ma prins cat sa pierd unele zile prin casa...
Ia sa vedem , avem pe aici jucatori de metin 2 ... Ce server , Ce Regat... Ce Breasla ...discutii , intrebari ... Nick: Johny77 Server : Taurus Regat :Rosu LVL:38 momentan Breasla :Mast3r Sunt singurul? |
Re: METIN 2
AUALIOU.....ati invadat si 4tuningul mai?pe toate siteurile exista metin2 NUMA METIN2 am in cap...urasc jocu
|
e destul de bun jocul, tinand cont ca e unul joc romanesc.
|
Quote:
Joci? |
Nick: Mitatuschy
Server : Virgo Regat :Galben LVL: 81 ninja lame Breasla :- |
Nu joc, ma joc Shaiya este la fel doar ca mai animat.
|
Nick: Johny77
Server : Taurus Regat :Rosu LVL:44 momentan Caracter: Razboinic Breasla :Mast3r |
joc si eu
robytzza sau adybublee taurus caractere razboinic lvl adybubble 28 momentan lvl robytzza 37 momentan |
cum schimb parola la metin 2 ?
|
Eu joc de ieri , am un razboinic de level 18 , server Gemini , breasla nu am ..
Cine e dispus sa ma ajute sa cresc , il rog frumos sa o faca .. Tuturor celor carora le-am cerut ajutorul in joc vor yang , iar eu nu dau banii pe prostii :lol:. |
Quote:
Quote:
am facut lvl 46...sunt putin in groapa acum din cauza fierarului... |
Pai si nu pot sa joc pe taurus ? Nu pot sa schimb server?:( .. ma rog .
Soldatele de juramant alb care sunt ? |
Quote:
ca sa scimbi server inseamna sa faci alt caracter dela 0 |
Quote:
Daca pe Taurus nu sunt ratati care sa nu te lase in pace si sa te omoare continuu pierzand astfel xp si timp .. ma mut acolo .. in seara asta de orice jucator care dadeam ma omora.. |
Are cineva idee de unde bag mai multe pagini la depozit ? Ca s-a umplut cu dracovenii :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning