Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4 Speed Squad (https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad.html)
-   -   4 SpeeD SquaD - Sfaturi, Propuneri, Mesaje (https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad/1977-4-speed-squad-sfaturi-propuneri-mesaje.html)

EvLSant0S 22-09-04 13:37

4 SpeeD SquaD - Sfaturi, Propuneri, Mesaje

1 Attachment(s)
So... it`s like this

Membrii Fondatori

EvLSant0s , Alex Maxx

Membrii:

B|shOpVr6 --==-- Vento

Ford V6 --==-- Opel Rekord

Aki --==-- Honda Civic

Edy v12 --==-- Un ford sierra :D

Robert SGM --==-- Dacia :D

DnI --==-- Calibra

Viviesp --==-- Ford Capri

SpeedeR --==-- Oltcit

Audiperformance - Honda Civic / Hyiundai Elantra

Ford Sierra RS - Sierra RS

NEV - Astra / Ford Consul

RoSonic --==-- Dacia & Octavia

200SX --==-- numele spune totul :D

Hondarul :D --==-- Honda accord

Maryo --==-- Bmw 318is cabrio :P

Michael --==-- Cielo

Aicad --==-- aicad intors (dacia) :D

ZUZG7 --==-- Reanult laguna 2 / honda cbr

Alfa Band --==-- Dacia

george - alfa romeo 147

Bogdan --==-- Opel Vectra / skoda ictavia

Daca vrea vreunul dintre voi sa se inscrie ... apelati la mine evlsant0s4ss pe yahoo , 0723680378 nr de tel .. nu prea exista criterii .. de ex: de la 100 de cp in sus , ideea e sa ne simtim bine , :D eXact asta facem

EvLSant0S 22-09-04 13:46

Cu ocazia asta , ash vrea din partea 4ss-ului sa ... fericit toate team-urile , cluburile din Romania ... e vb de racing team-uri , cluburi , si va uram cat de mult succes se poate ... see ya guys at ploiesti :D

SpeedeR 22-09-04 14:42

Siteul nostru:

http://www.4ss.curse.ro

Si dk aveti nevoie de cva, dati un buzz pe messenger.... stickere,placute, cu orice ;)

:peace: :peace: :peace:

B|shOp-VR6 22-09-04 21:09

1 Attachment(s)
Si sigla noastra...

BoSsuL3TZ 23-09-04 13:56

clubul vostru-mi place cel mai mult.. este bazat numai pe ceea ce se numeste \"prieteni\", si ceeea ce coneteaza cel mai mult.. REGARDS.. si sa ajungetzi akolo unde doritzi cu acest squad! 8) (gata.. :lol: RESPECT@!)

EvLSant0S 23-09-04 14:46

Squad dude , Squad :D not team not club , thank ya dudes , succes voua Ghost racing team , bossuletz , ma bucur ca ai prins ideea.... asta am urmarit de la inceput , prieteni , si :D asta am reushit sa facem :D NE VDM P 2 la Ploiesti !!!! god damn it , i can`t w8 2 see ya guys :D peace !!!

EvLSant0S 23-09-04 20:29

2 Attachment(s)
as i was saying

Øvi 23-09-04 20:50

Sunt total de acord cu BoSsuL3TZ ! De la prima citire a acestui topicului m-am convins , intr-adevar e un grup de prieteni pasionati de masini , un friendly squad prezentat elegant si ca intre prieteni ! Multa bafta ! :wink:

lacoliseum 23-09-04 21:32

Hey 4ss see you in Buch.

PLOIESTE

-Leo

Al3xius 24-09-04 09:34

Nice suit C00bra ! :wink: :lol: ....ar trebui sa luam exemplu de la baietii din 4ss(SI SA AJUNGEM TOTI LA INTALNIRILE CU MEMBRII CLUBULUI!! :x )
Ce zambet sexos a bagat Santos acolo in spate ! ...iar langa el e BogdanCMS?(n-am avut inca placerea sa-l cunosc live :cry: )

COObra 24-09-04 09:41

Alexius si toti ceilalti - la Ploiesti cred ca o sa fim in proportie de 90% sau mai multi. Hondaru din pacate este tot in statele unite ale suei si nu poate veni.
Spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca este prima oara cand am fost asa multi pentru ca am avut de discutat ceva important. Asta e, fiecare are problemele lui si trebuie sa le rezolve. Si noi ne certam si ne pizduim asa ca daca e si la voi la fel nu va speriati....e mersul normal al lucrurilor :D .
Cine se da cu un bmw bolnav la ploiesti?

SpeedeR 26-09-04 16:45

Rezultate:

Iasi,26 Septembrie 2004

SGM-Locul I grupa A
Sierra RS-Locul III grupa C

:tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap

viviesp 26-09-04 17:15

5 Attachment(s)
4SS...
LA NEVOIE SE CUNOASTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AICAD DIN PACATE NU ESTE IN POZA PENTRU CA EL A FOST FOTOGRAFUL :lol: :lol: :lol:
MULTUMIRI... B-34-SGM (ROBERT), AICAD (DAN), FXN (GABI)

Gabi_323i 26-09-04 20:45

Multumiri : vivian (YZZ) :oops: :oops:
pot sa intru si eu in club? dar nu am carnet .......... :cry:

Hondarul 27-09-04 17:04

Felicitari Viviesp si ceilalti... Asta inseamna unitate... Oamenii se ajuta le nevoie !!!! Si poate ca asta ii face unici pe cei din 4 Speed Squad... Bravo !!!

FELICITARI BAIETILOR NOSTRI CARE AU FACUT TREABA BUNA LA LEGALE !!!

Am o surpirza pt voi cand ma intorc... :wink:

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning