![]() |
Capota ruginita ( old ) !
Va rog frumos daca stiti cum se face o capota ruginita sau cu ce solutie se da sau cat timp trebuie sa stea in ploaie sa se rugineasca va rog sa scrieti aici procesu prin care se poate obtine o capota sau ceva element ruginit . Va multumesc:rolleyes2:suspiciou:suspiciou
|
Re: Capota ruginita ( old ) !
Quote:
|
daca arunci lichind de frana aia tabla nu-i mai veci .... nu mai poti face niimica dupa... nu mai prinde vopseaua .
|
Quote:
|
|
si vrei sa ii faci capota ruginita ?:O
|
Quote:
incearca decapant : praktiker . dedeman .baumaxx sau ce magazine de casa& gradina mai sunt pe acolo pe la voi ! spor la lucru si sa ne tii la curent .aceiasi operatiune o sa o fac si eu;) |
ce culoare e masina ? gandeste-te daca nu o sa arate urit cand o sa faca dare de rugina pe faruri si bara fata, de la ploaie. cred ca trb sa tii cont ca ai nevoie d o capota impecabila, daca nu are vopsea / primer / chit, se vor vedea orice defecte.
|
Quote:
|
Trebuie sa dai jos vopseaua cu un paint removal puternic, o iei la smirghel toata, dupa care cu un burete o "ungi" cu un amestec de apa oxigenata, otet si sare, in parti egale...si o lasi afara cam 3 zile...
Atentie, o sa apara rugina imediat ce s-a uscat, dar inca e strat subtire, si daca dai cu mana o sa ramana urme... Sau daca vrei o solutie mai sigura pentru tabla exista si vopsea care imita rugina... http://carphotos.cardomain.com/ride_...0128_large.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amesteci un litru de otet cu un litru de apa oxigenata si un kg de sare si gata solutia... Daca intrebi de vopseaua aia... http://s226693541.e-shop.info/shop/a...%26aid%3D17%26 |
da ceam vrut sa zic ... daca iau sare,otet ... si ce mnai trebuie ... apare ceva rezultat :D
|
de multa vreme nu am mai scris nimica . rog un om care a facut treaba asta si nu se plictiseste sa ne posteze niste poze Multumesc..
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
- Copyright 2026 4Tuning