![]() |
LoveTest - Super tare!!
Am gasit pe net un lovetest foarte foarte tare .. l-am incercat mai mult din plictiseala dar am ramas uimit de raspunsurile foarte adevarate!
P.S : Cei care l-ati facut nu dezvaluiti nimic din test , isi pierde din farmec . LINK AICI: http://www.hotflirt.ro/love_test.php?p=5736 |
Re: LoveTest - Super tare!!
nu merge:)
|
ce panarama =))))))) ahahah super tare testul :))
|
Da...amuzant testul, rezultatul nu este chiar surprinzator, mi se potriveste :lol: :lol:
|
Se pare ca nu multi au gustat din aceasta gluma .. multumesc celui care mi-a f**ut mortii .. il r3sp3kt ;)
Cred ca el este : Adam Cristian (Baiat - 18 ani) Cel mai mult la sexul opus ma atrage: Chipul Punctul meu forte este: Personalitatea Sunt inca virgin(a). Nu am avut niciun/nicio iubit/iubita Mi-am inselat iubitul/iubita: Niciodata si nu regret. Fac sex in medie: Niciodata. Sex oral: Nu am facut si imi place / Nu am primit si imi place Mi-ar placea sa fac sex: Acasa cu lumari si muzica romantica. Pozitia preferata: Femeia deasupra. Ma masturbez in medie: Zilnic. |
ce oameni da si mail`ul lui =)))))
|
Adresa mea de email: [email protected]
|
Ce tare e jocu asta :)), e panarama rau.
|
Mda nici mie nu-mi merge...:rolleyes2
|
Merge, era de asteptat , dar a meritat sa incerc!
|
da funny ma asteptam la un rezultat gen "degenerat sexual" dar n-a fost sa fie :lol::twisted:
|
cred ca mama, sora, fratii, tatal si toti morti tai se zvarcolesc saraci de la atatea injuraturi cate ai primit.:lol::lol::lol: ciudat mod de a iti face prieteni
|
Quote:
|
Raspunsurile alea urate sunt numai de la frustrati :))
|
Quote:
esti jmecher frate... ***eai pioneze |
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning