![]() |
Impozit
sa vedem ce cautare mai au Porcii cu motoare de peste 2 000 cmc cu noul impozit :)
|
Re: Impozit
ai senzatia ca impozitul te opreste sa iti iei masina cu motor mare?..nu poti iti iei scuter
|
Quote:
|
exact cum zice La Familia: Vorbe. Pai cum sa nu te dea nene inapoi impozitul cind la 2 500 cmc e 10 mil. sa fim seriosi ca daca va dadea banii afar din casa aveati un 997 nu 944 si resturi d-astea........
|
cum zic baieti de la mine din oras...``pune-te jos si mori:)``
|
Quote:
oricum este de mare cacat toata situatia asta, au exagerat cu impozitele astea atat de mari! :( |
intradevar au exagerat...si intradevar masinile sub 2000 cm3 sunt avantajate.
bafta celor cu motoare peste...stiu ca usor nu e. |
dar o intrat in vigoare deja, s-a aprobat?
eu am motor 3.6, plateam aprox 25-28mil, o sa platesc dublu? peste 50mil? |
de la sfarsitul anului intra in viguare si daca inainte la 2 500 cmc era cca 3,6 mil si acu e cca 9,8 mil imagineaza-ti cum o sa fie la 3 600 cmc.
|
vreo 48
|
La 3600 ajunge 5200RON! Dar exista solutii. Eu de ex imi voi face brusc seria ilizibila si voi sustine ca am motor de 2.7L L-am schimbat nene ca era defect. Demonstrati mi ca nu i asa. Or sa l dexmembreze sa i masoare cilindrii?
|
Quote:
|
sincer nu cred ca or sa fie taxele astea pt mult timp ca n-or sa le convina producatorilor de autoturisme cu capacitati mari. mercedes deja amenintase intr-un timp ca paraseste piata roamniei din cauza taxei de prima inmatriculare. vom vedea.
|
daca ai bani pt o masina de 60-70-80-120.000 euro nu cred ca este o mare problema sa platesti 1-2-3000euro pe an...
|
ce va impiedica sa faceti greva fiscala civilizat, dar cu probe ? incarcati-va cu ap foto, orice groapa gasiti in drumul vostru zilnic,poza, daca s poate si cu un metru d tamplarie in ea ca sa se vada dimensiunilem fisier cat mai mare in calc, faci notificare ca nu poti folosi bunul in conditii normale, deci esti prejudiciat, depui banii d impozit vechi la CEC pe declaratie de consemnare ca sa faci dovada ca ai intentia de bun platnic (banii d fapt sant ai tai, ii scoti cu chitanta cand vrei) si soliciti in scris motivele pt marirea impozitului daca , in loc sa ai conditii mai bune pt folosinta bunului statul iti ofera conditii mai proaste si implicit iti deterioreaza intentionat bunul si-ti afecteaza negativ conditiile d viata, lipsa locului de parcare la domiciliu , alta hartie, nu e trb ta c face primaria, e dreptul tau sa poti veni acasa cand vrei si sa poti parca, plata locului e ilegala, trb sa poti folosi bunul tau la domiciliu, adk sa-l poti parca acasa (doar nu-ti iau impozit o data pt apartament si o data pt terenul de sub bloc). unul cu masina de 500.000 este egal in drepturi cu cel cu masina de 1.000, ar fi d sperta ca cei cu masini scumpe sa faca asta, oricum au avocat cat mai bun pt bussinessul lor, asa ca e mult mai simplu pt ei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning