Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   Midnight Racers Club - Craiova (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/1972-midnight-racers-club-craiova.html)

Bubu_021 22-09-04 01:29

Midnight Racers Club - Craiova

1 Attachment(s)
MIDNIGHT RACERS Club - Craiova

Despre noi

Toti avem ca pasiuni comune masinile, cursele de masini, tuningul si tot ce ar putea tine de de o competitie intre masini, piloti de curse etc. Asa a aparut ideea formarii unui club si dupa ceva timp a si aparut. In scurt timp am decis sa fim filiala locala a MIDNIGHT RACERS Club in Craiova si de acum inainte vom reprezenta acest club pe plan local.
Noi avem ca obiectiv de viitor organizarea de curse automobilistice(Liniute, Slalom, VTM-uri si chiar Raliuri), evenimente din domeniul auto(tuning show, intalniri, schimburi de experienta etc.) si participarea la evenimente similare organizate de alte cluburi, asociatii sportive. Tot ca obiectiv de viitor avem in vedere intarirea Clubului MIDNIGHT RACERS - Craiova cu persoane care au avut si au de-a face cu cursele auto, care poseda cunostinte in domeniu, sau care poseda mijloace materiale si vor sa ne sprijine activitatea (firme, sponsori, service-uri etc.). In acest sens Nord Service Craiova si-a anuntat deja intentia de a ajuta membrii MR Craiova cu reduceri cat mai substantiale la serviciile oferite, SC BURNOUT COM SRL ofera 30 Euro reducere la produsele sale, pentru membrii MR Club.

Conditii generale de inscriere in Clubul Midnight Racers - Craiova :
- sa aiba masina & carnet;
- sa fie pasionat de cursele de masini, de tuning, de mecanica, etc.
- sa nu fi condus masina in stare de ebrietate, sau sa fi avut accidente rutiere grave, cu victime, de care sa fi fost gasit vinovat;
- sa fie din zona Oltenia(jud. Dolj, Olt, Gorj, Mehedinti, Valcea);

Lista membrilor este in continuare deschisa.

Persoane de contact Midnight Racers Club - Craiova
Alexe Dan (AXEL)- 0722 431656
Luci WBG - 0746 124077

Jeff 22-09-04 15:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
Alexius, no offense, din contra, ii repect pe craioveni (majoritatea), ati avut realizari in domeniu. Polemica o vom continua in Arena.

Eu am fost; probleme cu logarea :wink:

Anonymous 22-09-04 15:28

heh.. dar nici numele nu prea e original :lol: :lol: :lol: :lol: Night Racers -- Midnight Racers.... :idea: :idea: :idea:

Penibil!!!!!!

Gabi 22-09-04 15:30

Penibil sau nu, eu am o rugaminte: inainte sa postati un mesaj, adaugati si un nume, pentru a nu fi James Bond. Nu-i corect sa faceti acuze fara sa va dezvaluiti identitatea.

Al3xius 22-09-04 15:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Jeff\"
Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
Alexius, no offense, din contra, ii repect pe craioveni (majoritatea), ati avut realizari in domeniu. Polemica o vom continua in Arena.

Eu am fost; probleme cu logarea :wink:

no problem ...ziceam : sa nu`ti schimbi parerea(nici tu nici altii) despre craioveni in general pentru o greseala facuta de unul dintre noi ...

iar despre polemici ..eu n-o sa ma mai bag in asa ceva ca deja am primit reprosuri(oricum cu tine nu aveam nimic...) :wink:

r3sp3kt !

SpeedeR 22-09-04 15:37

poate unii sunt prea lasi...nu frate! zici ceva,iti asumi consecintele :!:

Bubu_021 23-09-04 02:37

mai oameni... sigla asta am facut-o in 15 min, modificand-o pe cea de la road runners ca mi-a placut cum arata. daca ati intrat pe site cred ca am scris acolo clar ca totul e in constructie. nu va mai legati de sigla. stiu ca e plagiata, eu sunt autorul. dar trebuia sa pun ceva pe moment decat sa las locul lilber asa ca victima a fost sigla celor de la RR. in cateva zile va aparea si sigla noastra. (productie proprie - indiferent cu ce va semana).
inca ceva va rog... aici va fi forumul BRT Tuning (link-ul de pe site) asa ca ceilalti membri 4tuning sunt rugati sa posteze decat daca au ceva de zis in legatura cu BRT Tuning.
suntem la inceput, dar intentia conteaza. va multumesc pt incurajari & reprosuri.

RoSonic 23-09-04 10:32

Eh nu cred ca aceste topcuri s-au vrut a fi \"forumuri\" ce apartin fiecarei grupari... ci de a se discuta deschis despre ele... era cum zici tu, daca era acces dat pe topicul asta in functie de Usergups-urile de pe forum...

BoSsuL3TZ 23-09-04 13:39

Bravo Bubu_021.. imi pare bine cand va vad ca luatzi initziative si va facetzi si voi un club.. este foarte bine ca totul sa fie intre prieteni.. unde itzi potzi permite orice.. exact asta urmaresc si eu .. ca sa fim cu totiz unitzi, contand mai putzin clubul din care facem parte.. oricum nice name..si la capitolu sigla este bine sa o faci cat mai repede posibil.. ;) mai bine fara decat sa existe astfel de discutzii..

Congratz! ;)

ionutdrg 23-09-04 21:38

Racing Team Bucuresti va ureaza multa bafta !!! :!:

Bubu_021 24-09-04 17:12

am uplodat sigla noua BRT Tuning, deasemenea am pus tot la inceput si lista membrilor.

bogdan 05-10-04 14:14

bine ati venit in club baieti si tinem legatura ,poate si o vizita la craiova

Al3xius 05-10-04 16:07

\"BRT Tuning NIGHT RACERS Club devine MIDNIGHT Racers Craiova\"

mai multe detalii ?! :roll:

Bogdan_16v 05-10-04 16:41

Titlul spune tot, zic eu...

Al3xius 05-10-04 16:47

Aham...deci BRT sunt pe \"felie\" cu Midnight ... :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:19.

- Copyright 2025 4Tuning