![]() |
PYM AUTOGLASS - Geamuri auto
Vânzări - montaj PARBRIZE, LUNETE, GEAMURI LATERALE
Garanţie 24 de luni Bacău: str. Milcov nr.140 - Telefon: 0751.083.433 / 0771.239.554 Oneşti: str. Zemeşului nr.37 - Telefon: 0762.278.356 / 0751.083.433 E-mail: [email protected] PARBRIZE NOI LA PREŢ DE SECOND HAND |
Re: PYM AUTOGLASS - Geamuri auto
8 Attachment(s)
Montaj BMW e46
|
Montaje au fost multe, dar nu ne-am gandit pana acum sa le pozam pt a posta. In palmaresul vanzarii/montajul parbrizelor pentru modele mai noi se numara: Astra H, Ford Fiesta 2010, VW T5, Passat B6, Zafira 2, Renault Espace 2008 cu senzor de ploaie,lumina, gps si heliomat la un pret fff bun.
Din cauza T.V.A.-ului preturile au crescut putin dar oricum sunt foarte accesibile. Cateva exemple: Parbriz Dacia Logan 170 lei Parbriz VW Golf IV 235 lei Parbriz VW Passat B5 235 lei Parbriz Opel Astra F 215 lei Parbriz Opel Astra G 215 lei Parbriz Opel Vectra B 215 lei Parbriz Audi A4 (1995- ) 235 lei Parbriz Audi A6 (1998- ) 235 lei PRETURILE INCLUD T.V.A. DAR NU INCLUD MONTAJUL. Parbrizele beneficiaza de o garantie de 24 de luni din momentul vanzarii/montajului. |
1 Attachment(s)
PYM AUTOGLASS
|
Pe parbriz trebuia scris parbrize si pe luneta lunete :lol:;)
|
6 Attachment(s)
Montaj Audi A4 B5 & Opel Combo
|
salut...m-ar interesa daca gasesc la voi parbriz si luneta cu dezaburire pt oltcit 11r/12 trs / citroen axel 11/12 si ce pret..
|
salut pana acum nu am adus asa ceva. am sa ma interesez si iti dau maine un raspuns.
|
10 Attachment(s)
Montaj VW Passat
|
Acc3l3ratoR sorry pt intarziere; dar nu am gasit.
|
5 Attachment(s)
Montaj Daewoo Cielo
|
1 Attachment(s)
Si iar Pasat :D
|
9 Attachment(s)
Montaj VW Passat