![]() |
A.C.S GrillFest Limit Law
Thread-ul clubului GLL unde vor avea loc discutii on si off-topic de toate genurile despre membrii, prieteni, etc.
|
Re: A.C.S GrillFest Limit Law
Mai bine vorbeste cu cineva sa va faca thread aici => Cluburi
|
postez si eu .... sa ma aflu in treaba....hai cu miciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:ciggy: |
Quote:
Merci anticipat |
Thread`ul poti sa il faci tu, doar ca nu poate paul sa va mute posturile. Trebuia sa rugati un moderator global. Si poti sa vb cu aleks ca e foarte amabil :lol:
|
Ah, stai ca am inteles eu gresit :). stiu ca pot sa fac acolo unde e deschis pt threaduri dar acolo vreau sa fac unul cu si despre club si membrii, nu unul in care vorbim de gratare, cum e asta =)). O sa-l fac acolo cand am timp sa pun masini si etc.
Merci roby |
P.S. si cum o zis mitza despre ieseala de sapt viitoare: organizare nu vorbe!! =)).
|
Hai ca o dam in off`topic grav si aici :lol: Iti recomand daca vreti si voi, sa va faceti acolo un thread cum avem si noi de Off`topic, adica ce va trece prin cap. Daca vrei arunca un ochi pe la noi pe sectiune. Si gata cu Off. Spor la treaba.
|
Am deschis eu Thread pt discutiile astea! :D
https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/19...ml#post3486887 Restu` e CanCan! :paper: |
Oamenii din GLL, ati dat bir cu fugitii de nu mai scrieti nici unu` nimic?
Sau sunteti la gratar? Hai ca vreau sa aud varianta oficiala pentru grataru` de sapt. viitoare. Promit ca vin cu o caserola cu 12 mici , alba ca zapada si cei 7 pitici (il am pe Sharky unu dintre ei....cola sau fanta?) Hai sa facem o "ieseala" organizata.... sa moara gibilan... Hai sa facem lista cu prezenti pentru sapt. viitoare. Care vrea sa vina, sa scrie prezent aici. Multumesc. Restu-i Marachuca.... :ciggy: |
tot eu scriu aici, se pare ca sunt singuru`.
Frumos gratarelu`.... facem si saptamana viitoare? Hai sariti in sus cu ceva poze de tura asta daca ati facut....daca nu sa va fie rusine. Totodata vreau sa multumesc pentru invitatie, dar tot nu am apucat sa va iau numerele de telefon.... poate tura urmatoare. |
Cam toti sunt prin vacante ... alea alea ... nimeni nu zice nimic ... care aveti ceva important lasati pm ...
|
14 11 2010
liniute pitesti... mai multe detali pe forum la tred ul curse
|
ce faceti baieti ? pregatiri pentru 23-24 iulie ?;;)
|
we are preparing for the 4th of july dear trafy 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning