![]() |
Machete in lucru - InSidE
35 Attachment(s)
O sa incept sa fac si eu cateva modificari corvette-ului.am cumparat si un chit auto cu fibra ca sa ma apuc de lucru.sunt amator asa ca orice sfaturi sunt binevenite.
ce vreau sa-i fac: -umflare aripi -sistem audio -motor supercharged -aspect cat mai slick Mai am de finisat caroseria. Am finisat caroseria.mai jos poze cu ea in lucru.scuzati claritatea lor sunt facute cu telefonul mobil. Am prelungit spoilerul fata si am umflat mai mult aripile pentru a incapea mai bine rotile de la lambo.am finisat toata caroseria.am si eu o intrebare:in chit au ramas cateva mici gaurele foarte mici,trebuie astupate,smirgheluite sau pot ramane asa? Am mai avansat.roll cage-ul este terminat.mai am motorul de facut dupa aia un grund si o vopsea. In momentul de fata masina a capatat mai multe straturi de grund,mai ramane vopseaua pe care o voi aplica mai incolo. La chevy i-am coborat motorul si iam dat cu grund |
Re: Machete in lucru-InSidE
Vravo prietene , imi place ca muncesti cu placere !!! vreau sa vad ce o sa iasa la sfarsit. SPOR la munca. ;)
|
Re: Machete in lucru-InSidE
mersi!deocamdata corvette sta deoarece sunt preocupat cu munca la diorama
|
Re: Machete in lucru - InSidE
corvette este in cabina de vopsit.:D
|
Si ce culoare va fi?:D
|
Quote:
culoarea va fi rosu aprins |
Quote:
|
2 Attachment(s)
cam asta a iesit...mie imi place:D
|
frumoasa culoarea.:wink:
|
mersi fed!Spor si tie la lucru.
|
1 Attachment(s)
O sa incep lucru la reconditionarea unei machete intr-o stare foarte foarte prosta.Macheta este pur si simplu rupta in 4 bucati.Cum a ajuns asa e o poveste lunga.Daca aveti vreo idee cum se poate lipi,va ascult.Orice sfaturi sunt binevenite.Atasez o poza mai jos.
|
nu stiu daca merita sa te mai obosesti cu asa ceva:sad: oricum ar trebui sudata si indreptata si vai vai:rolleyes2 e mult de munca.poate ar trebui sa îi zici pas...
sa ne pui poze si cu vette-ul asamblat! |
Quote:
Poze cu vette-ul o sa vina.Am intampinat o problema la el la o roata s-a rupt ceva.O sa rezolv. |
Ca sa va tin la curent:
la vette nu i-am mai facut nimic(fiind preocupat cu scoala),dar o s-o asamblez si o sa revin cu poze cel mai probabil maine sau poimaine.:-) |
4 Attachment(s)
Hopa!Din pacate n-am mai postat nimic in ultimul timp deoarece am fost foarte ocupat.O sa reinviu acest topic pentru a va prezenta primul meu tuning la o masina.Mie personal imi place.Astept parei.Apropo se vede in poze ca nu e prea bine finisata,oricum eu is per total multumit.
PS:pozele is facute in graba iar eu nu prea am talent in pozat :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning