![]() |
Intalniri Ploiesti
nu am gasit pe aci nimic legat de intalniri din ploiesti..
incep eu : o berica la sala? seara dupa 19.. ca lucrez. aa.. pt cei peste 18 ani pliz.. nu vreau sa fiu acuzat de corupere de minori :lol: |
Re: Intalniri Ploiesti
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :
Si tu mai bei?????????? penal!!!:shock: :shock: Intalniri sunt intotdeauna si berea nu se bea la sala clarr!!8) |
bon.. propuneri? io-s nefumator asa ca....
|
Iti propun un loc superb de a bea sa morr fara sa fumezi :lol: :lol:
Chiar azi am bagat 2 la 2l a mers la suflet shantzu stie!!! Cum am mai zis putem sa bem si la sala da la bidon :lol: :lol: :lol: |
ma gandeam io ca se bea fara fumat.. da eh.. ata ete. hai ca n-o fi la sala.. macar la terasa afara sa fie... e mai bine asa? :D
|
mere!!Cand te vdm la oqi???:D
Adik cand vi pa la sala la o int mica sau o bere cum vrei!!!8) |
va trimit eu o poza cu el... nu vine cu masina la intalnire..asa ca :P . ingersahule cand ma plimbiiiii....? sa scot capu' pe afar' la fiat!
|
daca il cunosti tu .. vino cu el pe la sala, apoi vedem noi ce mai facem;)
|
presimt ca fietel de de-al nostru ;) poate ca o sa il luam pe la colt :P
astazi mai bagam una sau 2 :P aia de ieri a fost la suflet bine rau :mrgreen: dar poate vine cu fiatul ca imi place la nebunie masina ;) |
eu nu vin cu el la sala..ca vine fara masina...! lool! dc sa il aduc eu..ca stie drumu..nu e asa ingerash? te bagi si tu in seama ca esti mare..ca si eu am venit prima data aseara!!
|
ps: ma indoiesc ca fietel e "de-al vostru"... mai degraba bea la iarba verde decat la colt... stiu eu un loc unde ii place..la Bran...
|
pai sa vina cu masina ;)
|
masina mea e inca nefunctionala. si daca as veni cu ea nu ash mai bea. asa ca.. daca vrea sa o vaza careva rezolvam.. e pe la mos craciun.. pina iese pe strada mai e un pic. bre bogdanele wrc.. la bran bei si tu mey.. nu scapi
|
looo! bah voi scapa ca vin cu TDI power...si vin de la campionatu' nostru de karturi! si ma duc la o zi onomastica la Bucuresti seara...si am duminica un botez..bea tu in asa un uichend!! deci facem inatlnire sau nu..cat de curand!! joia viitoare stii ti unde si cum si cu cine... ;)
|
hmm.. hmmm.... hai ca fac rost de o masina sa am tracteze :d si viu cu fikatu roshu. am shtanga am tot. mai tre sa gasesc.. un VW :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning