![]() |
Discutii diverse dinainte de nasterea sectiunii( arhiva Mures:D)
mai baiti hai ca suntem vreo 2 trei zeci de mii de miliarde hai sa ne bagam si noi!!!!!
nu de alta da pe mine ma intereseaza nistre firme sau baitei care se stiu intarle tuningului de prin zona asta!:D 8) |
Re: Mures
te-ai trezit tarziu omule ... acuma nu mai merge asa multa lume la platou dar ... ceva ceva mai merge :) da ceva detalii despre tine,fimre tunning iti recomand aia de pe stefan cel mare a lui Pako
|
nu cred ca sunt destui entuziasmati din tg mures pe acest forum. poate cu putin noroc...
|
Hai ca uite incet incet ne strangem. Este Ovi cu GTI.ul. mai e Corado VR6, Calibra din Danb si mai e pisicuta americanului ...Evident mai e si Williams.ul
Hai sa o punem de o intalnire sa ne vedem indeaproape dihaniile fiecaruia. Poate bem si o bere.... |
mai is si eu cu o calibra da fara tuning:D
|
salutare
ma puteti ajuta cumva si sa imi ziceti ceva firme de tuning in tg-mures? merci |
no mai nimeni nimik?
daca vreti sa infintati o comunitate in tg-mures trebuie sa fiti mai multi activi |
Dino ... nu trebe neaparat masini k-lumea.... e importanta comunitatea....si sa se intaleaga lumea... ca masini sunt nu-i prob.
|
ceva provocari prin mures?cva liniute,care se baga
|
ma bag eu cand vin pe acolo...poate saptamana viitoare
|
ce masina motorizare cp...
|
sambata la platou erau vreo 3 care au venit unul dupa altul si cam aveau cu ce......... golf 2 gti negru golf 4 negru si un ursuletz alb cred .. cam putini dar no.... incet incet. poate poate ajungem si noi sa avem o comunitate. :)
|
pai la platou dmult s aduna...
|
asta se stie.....dar eu ziceam asa pe anul asta.... ca pana acuma o fost zapada si cam toata lumea era sus..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning