![]() |
Machete in lucru - drift_boy01
11 Attachment(s)
Salut,
vreau sa va prezint niste machete tunate de mine nu sunt cine stie ce dar de plictiseala a mers am un BMW X3 care a fost de politie dar pe urma n-a mai fost Modificari: -caroserie coborata -stopuri&faruri innegrite -caroserie vopsita -interior purin modificat mai am un Ford Mustang GT Concept Modificari: -garda la sol redusa -stopuri si faruri innegrite -jenti vopsite -capota motorului vopsita cu negru si mai am un Mini One Modificari: -plafon taiat stopuri&faruri innegrite -jenti vopsite cu negru -caroserie vopsita Astept sugestii si pareri |
Re: Machetele mele tunate
Hmm..interesant..zici ca's masini de Batman:-):lol::lol::lol::lol: daca ti-ti plac e bine.Ce sugestii mai vrei ca eu cad ca tu le-ai cam gatat dupa tine.Pune un proiect la care lucrezi sau de care te apuci, la ala iti vom da sfaturi si vom impartasi pareri, dar la astea..hmm...nu prea am ce zice.Conteaza sa-ti placa tie.
P.S:Bine ai venit! |
in primul rand multumesc de bun venit
si in al doilea rand tot pe astea as vrea sa le modific mai putin mustangul k alte machete nu mai am si de aia am cerut niste sugestii:D oricum eu cand ma plictisesc desenez masini tunate o sa fac si un topic cu desenele mele |
topic inchis
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning