![]() |
Re: Fotografiile mele -> Petre_008
Ai gresit locul;)
|
Quote:
EDIT : Azi pe la ora 20 si ceva, am prins un Renault tunat de un baiat de pe acest forum (inca nu am aflat care ) ,voi uploada filmul pe youtube |
16 sau 19 ani? hotaraste-te
nu folosi, site-uri externe de host-anit poze, se supara moderatorii, vezi ca atunci cand postezi ai si optiunea de a incarca poze direct pe serever-ele forum-ului in rest, baga mare, da incearca sa ma alegi si tu din ele, nu pune chiar tot odata, mai intinde-le si tu pe cateva saptamani sa apucam sa absorbim tot ;) bafta |
Quote:
^^^ Deci,voi posta alte poze ,mai "artistice" din cate am vazut la altii useri sunt mai panoramice/editate bine cu photoshop,o sa incerc si eu sa postez decat cele artistice:) ON TOPIC am filmat ceva azi ,facut de un user de la voi de pe forum! https://www.youtube.com/watch?v=0e2x6QxrQL8 |
Re: Fotografiile mele - Petre_008
Daca tot iti place sa pozezi masini, in Bucuresti circula foarte multe masini scumpe si sport iti dau exemple: Ferrari, Lamborghini, Bentley. Fa-le la astea poze nu la escavatoare:lol:
|
Te rog sa iti alegi cu grija ce fotografii sa postezi... iar pe primele sa le postezi pe forum nu pe alte situri de hosting
|
Quote:
|
daca tot pozezi masini incearca sa le speli ininte de sedinta foto ;;) :))
|
All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2025 4Tuning