![]() |
care o are mai mare? reloaded
2 Attachment(s)
reluam provocarea
|
Re: care o are mai mare? reloaded
Quote:
Flacarile ca flacarile, dar cu acceleratia cum mai sta, ca ultimele dati nu prea mai putea? |
ba putea, si s-a vazut pe baneasa...la buzau din pacate boul ala de primar i-a dat prea tare..si mi-a intrat apa pe la garnitura intr-un piston..m-am dat cu kwxu in 5 pistoane, si mi-a dat numai 2 masini..acu io zic ca fuge, mai ales ca am desfacut-o si-o refac....si mai e problema cu cauciucele, ca astea de le am acu sunt de show, 285/40 r15..pierd mult la plecare, dar arata belea..baby muscle car
|
4 Attachment(s)
Bytzu e bine tata dar Xray si Edy V12 pana acum nu cred ca i-a intrecut nimeni :D
sunt filmele pe forum... dar mi-e lene acum sa le caut dar uite cateva poze :twisted: |
ia uita-te mai bine, si o sa vezi cat de mica e roata in comparatie cu flacara..crede-ma ca eram acolo cand s-au duelat cei 2 ...si ii si cunosc...
oricum, in curand o sa aiba un mic upgrade la flacari....dc nu scot peste 1m ma las de sportul asta.... |
11 Attachment(s)
4TuningDay@Prisma
Standul Midnight Racers on Fire! 8) no comment :shock: ps: nu am reusit sa uploadez filmul... dar se vede totul in poze... flacari de peste 1m ;) |
basu..is the best ..
asteptam filmuletele ;) |
BASUle, lasa vrajeala, subaru ala nu e din nici un MR, e al unui prieten din Moldova, Alex, si intr-adevar, el are ceea ce vreau sa-mi pun si eu, adica A/F controller...si astea sunt flacarile cu benzenu in blana..deci nu veni cu d-astea ca nu tine,k?
|
Quote:
|
de ce nu masurati care faruri bat mai bine ....
sau poate gasesti ceva mai interesant.... mai bine comparai masinile...la cat de bine merg sau ceva mai concret Cel putin Astra cred ca are mult mai multe puncte interesante decat sa vada cat de mare e o flacara....iar la ford s-a muncit destul.... Ei s-au dat...care trage mai tare....? |
Pai ca sa fac putina reclama , Subaru de Moldova cel din poze are o victima la noi : Subaru lui Tudose !
|
Quote:
Eu propun urmatoarea combinatie: -Se ia una bucata bicicleta,se pune dinam,bobina......se confectioneaza un soi de esapament decorativ din teava de aluminium dupa care se lasa circa 30min in soare la +35 C apoi printr-un sistem foarte ingenios cu ajutorul unei sticle de 2L se picura benzina in esapament,benzina care in contact cu teava incinsa se transforma in vapori care la randul lor din cauza curentului format in urma deplasarii cu bicicleta respectiva sunt ghidati catre partea posterioara a esapamentului,unde ii asteapta o bujie grasa si plina de scantei albastrii,gata sa-i aprinda(pe vapori). >>>>>Supercharged BiKe<<<<<<<< |
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning