![]() |
E46 - 320d
4 Attachment(s)
abia achizitionat si foarte multumit
aceasta masina are ca optiuni trapa geamuri 4x clima faruri elec am reusit doar sa o inscriu si sai pun doar pleoapele si codita pe porbagaj deocamdata mai am de facut o graza de lucruri printre care articulatia fata ,turbina ma lasat, abia apoi pot visa la spoilare si jante |
Re: e 46 320d
Arata bine masina , sa o stapanesti sanatos ...
Ce an de fabricatie este ? |
Re: e 46 320d
Quote:
scz am uitat 12/12/2000 si prima imatriculare 14/12/2001 si nesimtiti de la taxa auto mi-a calculato dupa prima imaticulare taxa si ma costat cu 500 e mai mult. |
Re: E46 - 320d
sa-l stapanesti sanatos pe nenea 3`ar....daca nu te deranjeaza cati km are?si cat ai dat pe el?
|
Quote:
masina ma costat 3500 e si ma dus la 5300 e inscrisa la gata cu asigurare pe un an cu tot. taxa a costat 6200 lei noi + acte traduse , autentificare. rar, taxa talon , taxa nr. , financiaru [care lam platit deja] . am so fac de 6000 e ca sa fie pe placul meu, zic asta pt ca tre sa ii mai schimb pe fata ceva pe la articulatie mai gasim de bagat bani.......................are si ea ca orice masina defecte si dc stau sa le ansir si sa le caut le gasim sigur. si cum imi place mie sa fie totul stas sigur o duc in bani astia. |
Quote:
upgrade............ am reusit sa schimb toata articulatia fata + discuri [ fata ,spate ] , ulei, consumabile de la MAN am rezolvat si cu turbina care era de la niste vacumuri faruri cu lupa si angel eyes stopuri led bara fata m jante [care una dintre ele deja am spart-o, acum o astept sa vina] muzica cd .....Alpine subw.......MTX amplicator......hifonics difuzoare..........JBL |
7 Attachment(s)
enjoy...............
|
urmeaza suspensia ,bara spate , sa pun pleoaapele pe farurile astea...........si jantele
|
Te misti repede :)) Lasa ca-i bine,hai cu suspensia aia sa o vedem pe burta..si cu jantele..ce faci ? pui alt model sau le tii tot pe astea ? ar merge si alt schimbator,e cam uratel ala :)
|
Quote:
|
Ia`o usor .. :))) ce te grabesti asa ? Cu jantele cum faci ? Lasi 3 asa si 1 de altfel pana iti vine ?
|
2 Attachment(s)
deci am de ales la jante, si anume......
replici bbs pe 18 , 9j cu 8 [sau 8,5, nu stiu exact] originale oem pe 18 , 8,5j toate 4 |
Cum vrei ... eu unu aj opta ptr originale. Alea replici crapa repede si nu tzin.
|
Eu zic sa mergi pe alea OEM pe 18 :D Acum..tu stii care-ti plac mai mult..
|
8 Attachment(s)
poze......cu catelu'...............si avionu curat
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning