![]() |
CUMPAR DVD
Cumpar dvd+navi care sa aiba si ro, 1din ,iesre sub,usb,bt incorporat.......astept oferte foarte serioase prefer aparat NOU...dar merge si second daca arata BINE si functioneaza perfect!!!!
|
Re: CUMPAR DVD
Complectare --1din cu ecran escamotabil minim 6.5inch !!!!!
|
UPPPs
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Model TTI 8930 (sistem navigatie cu harta full Europa, DVD, TV, 1 DIN) - 1.655,19 RON Sistem GPS inclus, DVB-T, Bluetooth, touchscreen si functie iPod GPS WINCE 5.0 DUAL ZONE Functii: Display TFT cu touch screea de 7 inch Display motorizat si detasabil Suporta formatele DVD, VCD, MP3, MP4, CD, CD-R si CD-RW Tuner FM/AM stereo si 30 de posturi presetate Meniu operational de pe display Sistem video PAL/NTSC Iesire Dolby digital Sistem electronic si mecanic antisoc Selector LO/DX si ST/MO Functie Repeat, random si play Functie ceas, tv tuner,subwoofer, functie mute Intrari si iesiri Audio/video Preset EQ (pop, rock, and classic) Telecomanda Se poate conecta o camera video pentru mersul inapoi Port USB, SD si MMC RDS-EON Iesire RCA http://www.dvd-player.ro/media/image...9301-large.jpg Model TTI-9301 (sistem navigatie cu harta full Europa, DVD, TV, 1DIN) - 1.895,04 RON Descriere: Butoanele sunt luminate de leduri rosii si albastre Monitor cu 7 culori ca: rosu, verde si albastru Sistem GPS inclus Panou frontal cu intrare AUX Interfata grafica pentru utilizator Bluetooth incorporat pentru apelurile telefonice Caracteristici: Dislpay TFT LCD motorizat de 7 inch Touchscreen cu interfata grafica Compatibil cu mp4/mp3/DVD/VCD/CD/CD-R/Divx/CD-Rw etc Sistem GPS incorporat Functie duala (Asculta Radio / CD-uri, DVD-ul în timp ce urmaresc GPS-ul) Tv-tuner inclus compatibil PAL/NTSC sau SECAM Tuner FM/AM, 24 de posturi presetate Bluetooth incorporat pentru apelurile telefonice Amplificator 4×45W O intrare AV si o iesire AV Functie pentru mersul inapoi Functie MUTE Setari ecran: luminozitate, contrast, culori Port USB si SD Specificatii: Rezolutie: 480×3(RGB)×234pixel Aspect Ratio: 16:9 Sistem video: PAL/NTSC/SECAM Sistem Audio: D/K, B/G, I, M FM Frequency: 87.5-108MHz AM Frequency: 531-1, 629KHZ(9KHZ) Power:12V DC(allowable range:10.8-14.5V) Maximum consumption of current: 15A Dimensiune(W*H*D) :178*50*200(mm) http://www.dvd-player.ro/media/image...9306-large.jpg Model TTI-9306 (sistem navigatie cu harta full Europa, DVD, TV, 1DIN) - 1.935,00 RON DVD de dimensiune 1 DIN cu TV/AM/FM/Bluetooth/USB/SD CARD/GPS/Touch screen/panou detasabil inclus Caracteristici: Fata detasabila Port USB Touchscreen Doua sloturi pentru card SD situate sub fata detasabila Leduri rosii, verzi, albastre..in total 7 culori selectabile de pe ecranul LCD Toate butoanele sunt cu leduri rosii si verzi Sistem GPS incorporat Interfata grafica cu un design unic Bluetooth incorporat pentru apelurile telefonice Descriere: Display TFT LCD 7 inch 16:9 motorizat Touchscreen cu interfata grafica pentru utilizator Lumini de leduri pe butoane Leduri rosii, verzi, albastre..in total 7 culori selectabile de pe ecranul LCD Compatibil cu mp4/mp3/DVD/VCD/CD/CD-R/Divx/CD-Rw etc Tv-tuner inclus compatibil PAL/NTSC sau SECAM Tuner FM/AM, 24 de posturi presetate Functie duala (Asculta Radio / CD-uri, DVD-ul în timp ce urmaresc GPS-ul) Bluetooth incorporat Amplificator 4×45W Iesire audio 4 ch Un canal video de intrare, Doua canale audio de intrare, patru canale de iesire audio Se poate conecta o camera video pentru mersul inapoi Functie MUTE Setari ecran: luminozitate, contrast, culori Meniu OSD Doua sloturi pentru card SD situate sub fata detasabila Port USB Sistem electronic si mecanic antisoc Suport Ipod http://www.skypine.ro/media/images/tti-9506-mica.jpg Model TTI-9506 (sistem navigatie cu harta full Europa, DVD, TV, 1DIN) - 2.019,71 RON TTi-9506 reprezinta ultima tehnologie in materie de vizionat filme pe DVD, ascultat muzica, vizionat programe TV in masina. Fata detasabila ii asigura securitatea, la fel ca orice tip de DVD player auto. Ecranul de inalta rezolutie asigura o vizionare extraordinara a filmelor, amplificatorul incorporat asigura fidelitatea muzicii dvs. preferate. Ecranul retractabil asigura protectia ecranului la socuri, praf. Alte functii cum ar fi: Picture in Picture, memorie interna pentru inregistrare CD-uri, Dual Zone, Second Zone il fac un aparat dorit de multi dintre conducatorii auto. Caracteristici: MODEL TTi-9506 Ecran Tip Ecran 7" TFT LCD Rezolutie 800x480 pixeli Ecran retractabil Da Format 1 DIN Touch-screen Da Iluminare Iluminare butoane Rosu, verde Dimmer Da Player Audio MP3, WMA Video DVD, VCD, MPEG4, DivX, MP4 Foto JPEG Audio MP3, WMA Radio Frecvente AM/FM (87,5 MHz - 108,0 MHz) RDS Da Navigatie Soft navigatie Da, TTi-08 (include harta full Europa inclusiv Romania la nivel de strada si numar Televizor Tip TV Analogic Format NTSC, PAL Amplificare Amplificare audio Da, 4X50 W Conexiuni Conexiune USB Da Conexiune iPod Da Conexiune card SD Da Conexiune Bluetooth Da Conexiune Monitor suplimentar Da Conexiune Camera de marsarier Da Alte functii Picture in Picture Da Second zone Da Dual zone Da Memorare 6 CD-uri Da Comenzi pe volan Da Fata detasabila Da Alte informatii Alimentare 12 V c.c. Consum 15 mA Dimensiuni (L x H x A) 178 x 55 x 186 mm Greutate 3,5 Kg Pachetul contine: Sistemul de navigatieTTi-9506 cu fata detasabila Cablu de alimentare de tip ISO Antena GPS Rama adaptare Cablu USB Adaptor pentru antena radio Telecomanda Touchpen Ghid de utilizare in limba engleza Antena TV se achizitioneaza separat - Cost 25 LEI. |
REZOLVAT !!!
|
ce ai cumparat pana la urma ?
|
Tot o porcarie...iva 106r.nou....si acum cumpar iar toate adaptoarele siiii......aiurea...suna aiurea.....mie cam frica sa iau chinezari dar pana la urma voi ancerca ...cred....
|
Pai, adaugi un procesor de sunet sa poti avea acces la puncte de taiere/eq/time allign
Cred ca nici o unitate multimedia nu suna extraordinar fara procesor de sunet! Cel putin pana acum nu am auzit nici una nici de la Pioneer sau Clarion. Cel putin la Alpine ai posibilitatea de conectare a unui procesor care e destul de rezonabil la pret! |
Eu am o chinezarie , am folosit-o cam 6 luni, apoi am vandut masina si sta in cutie de prin decembrie. suna acceptabil , cu ajutorul unei statii de amplificare sony si toate difuzoarele din masina schimbate. Difuzoarele originale ale masinii , nu faceau fata la chinezarie . iti recomand sa cumperi niste difuzoare si binenteles o statie desteapta cu toate intrarile si iesirile posibile .
chinezaria a fost cu pret acceptabil tinand cont ca citeste orice, are hands free pe bluetooth , navigatie, etc etc , pacat ca producatorii "de firma" nu produc asa ceva care are tot si face de toate.. noroc |
Fi sigur ca am pe masina amplifuri si dif cat costa masinile altora.......:-P:oops:
Da Banule ,rezonabil.....1500ron un procesor.....:rolleyes2:?:+navi...care nu mai vine......:?: |
Daca cumva te hotarasti la o chinezarie , anunta-ma , ti-o dau pe a mea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning