![]() |
De la 1 iulie: Vanatoare de masini neinmatriculate
1 Attachment(s)
Cum numarul masinilor cu numere de Bulgaria s-a inmultit peste asteptari in ultimii ani, Politia Romana se pregateste de controale si sanctiuni drastice soferilor care detin acte neinregula. Toate acestea in curand, incepand chiar de la 1 iulie.
Attachment 1540244 In vizor sunt luati indeosebi conducatorilor auto care detin masini inmatriculate in Bulgaria, dar nu sunt excluse nici cele care au placute de inmatriculare de Spania, Italia, etc. Mai exact, este vorba despre acele masini care au fost radiate din oficiu in tara de provenienta pentru ca proprietarii nu au mai platit taxa de asigurare, impozitul sau ITP-ul. <embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/G7acqWjGphY" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed><p><a href="http://www.4tuning.tv/G7acqWjGphY/De_la_1_iulie_Vanatoare_de_masini_neinmatriculate. html" target="_blank">De la 1 iulie: Vanatoare de masini neinmatriculate</a><br /> Filmele din <a href="http://www.4tuning.tv/" target="_blank">4TuningTV</a> doar pe <a href="https://www.4tuning.ro/" title="4Tuning.ro">4Tuning.ro</a></p> Pe de alta parte, soferii sunt la randul lor nemultumiti. In prezent, masinile Euro 3 sau cele mai vechi de sase-opt ani au taxe de inmatriculare ce depasesc suma de 2000E, lucru care explica, intr-o anumita masura, prezenta masiva a acestora mai ales in partea de sud a tarii. Sursa video: stirileprotv.ro |
Re: De la 1 iulie: Vanatoare de masini neinmatriculate
sunt curios cum vor verifica politistii romani valabilitatea actelor bulgaresti..caracterele chirilice sigur le vor da mari batai de cap
|
Quote:
În România în loc să se remedieze problemele, se inventează mai multe sancţiuni şi metode de a te prinde. Cel mai elocvent exemplu este cel cu radarele de pe MCV. Au preferat să investească în radare super scumpe, decât să reabiliteze infrastructura. |
Quote:
Dupa cum a zis si andi_cimpean, la cat de disperati dupa amenzi sunt, ar fi in stare de orice acum, deci nu te pune cu ei. Bineinteles, ai toate actele in regula deci n-au ce sa-ti faca, dar va fi enervant rau sa te opreasca fiecare filtru. |
cineva care a fost "vanat''? ne poate povestiI?..eu ma gandeam ca vor strange o lista cu x nr bulg..si le vor trimite in bg pt verificari..care e radiata si care nu(STIE CINEVA DACA LA BULGARI O MASINA RADIATA DE LA FISCAL ESTE AUTOMAT RADIATA SI DE LA CIRCULATIE?,LA NOI POTI CIRCULA FARA PROB CU O MASINA RADIATA DE LA FISC..)
|
Eu nu pricep o chestie, dupa ce ca niste acte pe bulgaria costa o nimica toata, nici pe alea nu sunteti in stare sa le aveti in regula? Daca raspunsul este nu, nu meritati masina.
|
Exact ! Vad ogramada de mentalitati tip gangsta , politia e de vina pentru orice . Dar daca va buseste un texan fara nici un act asigurare etc ? Va convine ? Sau tot politia e de vina?
|
Mai este vorba şi de accesibilitate, nu neapărat de rea-voinţă!
Eu unul am fost de multe ori prin "Balgaria" dar credeţi-mă când vă spun, că am un sentiment ciudat de câte ori păşesc acolo. Sunt ciudaţi (în sensul rău). |
eu unu sunt de acord cu aceasta ideie mai ales ca in rom in ultimi ani au ajuns o gramada de masini neinmatriculate si fara acte care circula fara probleme
sincer as da o lege care sa puna cu botu pe labe proprietari care circula asa..... masina confiscata si dusa la fiare vechi apoi trimisa pe numele lui nota de plata si amenzi usturatoare de zeci de milioane poate numai asa se potolesc cei ce circula falsss |
Quote:
Acesti oameni nu patesc nimic inca ,dar daca ai o masina cu numere de ro ,la ce-a mai mica neconcordanta cu ce scrie in talon sau centura,vorbit la telefon imediat te arde. Tare curios cat or sa mai umble texanii cu masinile astea fantome...care culmea sunt furate unele si statul cu toate ca stie , te ajuta sa le inmatriculezi ! Dar e Romania ! |
Quote:
|
stai linistit ca stiu ce inseamna radierea fiscala si radierea din circulatie si ai fi uimit sa afli cate masini sunt radiate si de la politie.sa nu mai vorbim de masini care primesc numere bulgaresti fara ca masina sa fie fizic prezenta ,numerele acelea crezi ca sunt bune ?
iar cele cu numere de alte state ,sunt valabile doar cele care sunt pe propria persoana ,nu cele cumparate de la proprietar de alta nationalitate vezi doamne plateste el pentru tine (nu exista asa ceva) + numere facute ,etc nu stiu cum crezi tu ca sunt dar majoritatea sunt pe naspa. |
Vă abateţi de la subiect şi începeţi o vânătoare de vrăjitoare, aiurea.
|
Da,chiar,cumparati-va biciclete...hehehe.JOKE...:)Nu va certati...aparati-va intre voi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:55. |
- Copyright 2026 4Tuning