![]() |
Boxe pt ford focus sw cu HU Pioneer 30mp ?
As vrea sa schimb toate 4 boxele stok si nu stiu cu ce. Ce boxe imi recomandati ? Focusul are dif de 6x8 in. In principiu nu trebuie sa depaseasca 100 euro perechea. Si in principal ma intereseaza sa sune cat mai bine
|
Re: Boxe pt ford focus sw cu HU Pioneer 30mp ?
Iti recomand cu incredere Hertz...Componente fata si 6x9 spate pe 3 cai din seria Dieci te scot pana 6 mil...Calitatea este exceptionala...Numai bine!
|
focusul are de fabrica 5*7 din pacate
se pot adapta cu succes si difuri rotunde de 16,5 cm |
sau te poti uita la JL Audio care are dimensiunea asta fabricata special pt ford ;). gasesti scule bune, dar si preturile sunt maricele.
|
Exista si la Hertz 5X7, doar la Energy si Hi-Energy ;)
|
Nu ma prea pricep la sisteme audio asea ca scuzati daca pun o intrebare aiurea. Care e diferenta intre boxe ovale si rotunde ? De exemplu care este diferenta intre Hertz ECX 570 si ECX 165 ?
|
forma lor difera ...
ecx 165 - are 16,5 centimetri diametru, difuzorul ecx 5x7 - sunt difuzoare ovale cu 5 inch latime si 7 inch lungime - 1 inch = 2,5 cm tu nu ai vazut niciodata un difuzor?? :( |
1 inch = 2,54 cm :D:D:D nu de alta, da la suburi da aiurea :):)
|
Intrebarea mea era cu totul alta. Normal ca am vazut un difuzor. Calitativ ma interesa daca este vr-o diferenta intre boxele rotunde si cele ovale ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning