![]() |
E46 - 320d -Dream come true...
10 Attachment(s)
Salut tuturor,extrem de incantat ca am reusit sa imi implinesc visul mult asteptat,a venit si momentul sa va prezint primul meu Bmw.
Este vorba despre un 320d e46 din 2000,136 cp,full optional,piele neagra,cumparat din Italia de la un privat,masina are in prezent 145.000 km originali,mereu revizionata in service Bmw,stare exceptionala. Cateva poze...primele sunt in starea "originala" cand era inca neatinsa. Si ultimele sunt cu modificarile aduse pe parcurs:stopuri LED fumurii-rosu M3 style,semnalizari fumurii DEPO,semnalizari aripi fumurii DEPO,angel eyes-uri; voi reveni cu mai multe poze pe viitor pentru ca am planuri in continuare... Va salut si sper sa auzim numai de bine...8) |
Re: 320d e46 -Dream come true...
ce va mai place vorba asta full option...
|
da navigatia unde i navigatia ?
daca eram in locul tau incercam un badboy look, mie imi place. dar tu o faci pe gustul tau sa o stapanesti sanatos |
Quote:
Oricum multumesc pentru atentie:-P |
Quote:
|
Frumoasa masina ! .. cred ca merita un volan de face lift... sau oricum alt volan decat actualul ...
|
Quote:
Oricum va multumesc frumos pentru aprecieri... |
trapa, scaune incalzite, cotiera....
|
sub panoul de clima, unde ai butonul de dsc..mai sunt cateva butoane: scaune incalzite, perdeluta electrica luneta, sistem audio hk..ar mai fi o trapa..dotari care nu se vad in poze. apoi ar mai fi: xenon, scaune electrice manerele usilor in culoarea caroseriei..dar daca tu vrei sa o consideri "full", pana la urma e masina ta..crezi ce vrei:-)
|
Masina arata bine si pare intretinuta dar e departe de full :shock:
|
Re: E46 - 320d -Dream come true...
Frumoasa masinutza! Spor la modificari.
|
E la moda acuma cu full fara aia fara aia fara aia...
Arata bine masinuta. Spor la modificari in continuare... |
Ok,full poate e un cuvant "exagerat" intr-o anumita masura,dar avand in vedere ca sunt 80% fara piele,fara geamuri electrice spate si altele,nu e nici cheala cum spunea un binevoitor mai sus.
Perdeluta,scaune incalzite,cotiera s.m.d. sunt niste optional-uri destul de rare,eu sunt multumit de ea asa cum este... Va multumesc oricum tuturor pentru sfaturi si aprecieri... |
Quote:
Cum am vazut deja la altii vopsindu-le pe la "nea Gigi" la coltul strazii,decat manerele si bandourile ramanand negre,chiar e ca nuca in perete,eu incerc sa o pastrez cat mai originala.Numai bine. |
Imi poate face cineva cu Photoshop-ul geamurile spate negre 80% si cele de pe fata un 30% as vrea sa vad cum vin fiindca ma bate gandul sa ii pun folie 3M dar nu numai pe spate...
Va multumesc anticipat...:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning